Φ. Λιάκος : Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τις 3.280 συνδημότες μας που πίστεψαν στο συνδυασμό μας

11.10.2023 / 9:58
LIAKOS-FIL-1536x1025-1

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα», Φίλιππος Λιάκος, δήλωσε :
«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τις 3.280 συνδημότες μας που πίστεψαν στο συνδυασμό μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ καθεμία και καθέναν ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και σε όλους τους υποψήφιους της ‘Δύναμης Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα’ για τον τίμιο, ειλικρινή και καθαρό αγώνα που δώσαμε. Αισθάνομαι υπερήφανος για όλους όσοι αντιστάθηκαν στα ψεύτικα διλήμματα και στον φόβο που καλλιεργούσαν ορισμένοι για να υφαρπάξουν την ψήφο των συνδημοτών μας. Η σκληρή μας δουλειά, η αφοσίωση, τα όνειρά μας και η αγάπη μας για τον τόπο μας ήταν εξαρχής η κινητήριος δύναμή μας. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην μας ικανοποιεί, όμως η ψήφος των πολιτών της Δυτικής Αχαΐας είναι απόλυτα σεβαστή, ενώ το ποσοστό που καταγράψαμε αποτελεί την αφετηρία για νέους αγώνες.

Ευχαριστώ όλους τους συνυποψηφίους μου, τους συνεργάτες μου αλλά και το πλήθος των εθελοντών που συνέβαλαν τα μέγιστα στην προσπάθεια αυτή.

Προσωπικά οι συνδημότες μου, μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνουμε μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι, το οποίο καταγράφω ως μία ακόμη, πολύτιμη εμπειρία ζωής.

Ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας απέναντι στο λαό της Δυτικής Αχαΐας να αγωνιστούμε ΜΑΖΙ και να αποφασίσουμε για το μέλλον του Δήμου μας. Η ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής θα κριθεί για τον Δήμο μας την επόμενη Κυριακή, μεταξύ των δύο υποψηφίων που αποφάσισαν οι ίδιοι οι ψηφοφόροι.

Η «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα» είναι παρούσα και θα βρίσκεται πάντα εκεί απ’ όπου ξεκίνησε: μέσα στην κοινωνία!».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα