Τριφύλλη για Φιλιππίδη: Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ

29.07.2021 / 23:37
ka 47

Τον φίλο της Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο όπως είπε, αγαπά πολύ μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» η Βάσια Τριφύλλη, μία μέρα μετά την προφυλάκιση του ηθοποιού.

Ωστόσο τόνισε ότι αισθάνθηκε καλά όταν οι γυναίκες βγήκαν και τον κατήγγειλαν. «Απορώ γιατί δεν τον πλάκωσαν και στα χαστούκια» είπε χαρακτηριστικά

«Να σου πω ότι νιώθω ασφαλής; Θα είναι ψέμα. Εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Δεν ανήκω στο μήκος των ενεργειών του Πέτρου, του φίλου μου. Και όποιος θυμώσει μαζί μου, ας θυμώσει. Αλλά ή είσαι φίλος με έναν άνθρωπο ή δεν είσαι. Δεν γίνεται να καταργήσεις τα πάντα επειδή του συνέβη μια κακή επιλογή στη ζωή του», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

«Λυπάμαι το ταλέντο του. Ήταν η άποψή του για τη ζωή και για τις γυναίκες. Η επιλογή που έκανε ο Πέτρος δεν είναι και της καλύτερης στιγμής. Αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά όταν βγήκαν και μίλησαν αυτές οι γυναίκες και απορώ γιατί δεν τον πλάκωσαν και στα χαστούκια» πρόσθεσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Βεβαίως και καταλαβαίνω τον φόβο τους. Εκείνος δεν είχε φόβο, ήταν άνετος. Του είχαν παραδώσει τα κλειδιά και του είπαν εσύ προχώρα», πρόσθεσε η Βάσια Τριφύλλη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα