Η Πατρινή δημοσιογράφος Χρύσλα Γεωργακοπούλου καθηλώνει για την επίθεση που δέχθηκε από οδηγό ταξί

30.07.2021 / 8:03
chrisla-georgakopoyloy-

“Με χτύπησε, με παρέσυρε με το ταξί και με έκλεψε για 7 ευρώ” αποκαλύπτει η Πατρινή δημοσιογράφος Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, το βράδυ της Πέμπτης, σχετικά με την απροκάλυπτη επίθεση που δέχθηκε από οδηγό ταξί επειδή ζήτησε απόδειξη!

Όπως υποστηρίζει η γνωστή δημοσιογράφος, όταν προσπάθησε να βγει από το ταξί, εκείνος την παρέσυρε με το όχημά του με αποτέλεσμα να χτυπήσει τα πόδια και το χέρι της. «Με χτύπησε, με παρέσυρε με το ταξί και με έκλεψε για 7 ευρώ! Η διαφορά ήταν 7 ευρώ».

Πιο συγκεκριμένα, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βγαίνω και γυρίζω με μεγάλη ταχύτητα, πρόσωπο στην πόρτα του πίσω καθίσματος και για να μην προλάβω να τον φωτογραφίσω, είτε αυτόν είτε την πινακίδα, ξεκινάει, περνάει πάνω από τα πόδια μου, με ρίχνει κάτω, με παρασέρνει περίπου δύο μέτρα. Το χέρι μου και η τσάντα μου είναι μέσα στο αυτοκίνητο, με χτυπάει και βαράει και η πόρτα πάνω μου».

«Μου δίνει πολύ λίγα ρέστα. Όταν τον ρώτησα, μου είπε πως η διαδρομή ήταν 13,30 ευρώ ενώ το ταξίμετρο ήταν νεκρό. Και μου έδειξε μια εφαρμογή. Από ότι μου εξήγησαν αργότερα, αυτή η εφαρμογή είναι ο τρόπος με τον οποίο «κλέβουν» οι οδηγοί ταξί, που δεν είναι επαγγελματίες και δη σωστοί, τους τουρίστες» πρόσθεσε η δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Τέλος, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου συμπλήρωσε πως «φεύγει γρήγορα, μπαίνει στη θέση του οδηγού και βάζει μπροστά. Του φωνάζω για την τσάντα μου! Ανοίγει το παράθυρο του συνοδηγού και μου πετάει την τσάντα στο πεζοδρόμιο»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα