Το μήνυμα του Κώστα Πελετίδη με την αφορμή της ανακοίνωσης των βάσεων

27.08.2021 / 14:52
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
K.PELETIDIS

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, σε μήνυμά του με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ, αναφέρει:

«Συγχαρητήρια σε όλους εσάς που πετύχατε το στόχο σας. Συγχαρητήρια και σε εκείνους που έδωσαν τη μάχη αλλά δεν τα κατάφεραν. Το σπουδαιότερο είναι να μάχεται κανείς και να διεκδικεί και οι νίκες θα έρθουν.

Οι φετινές εξετάσεις έγιναν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Είχατε να αντιμετωπίσετε από τη μια την πανδημία και τα προβλήματα που τη συνοδεύουν και από την άλλη τα μέτρα με την ελάχιστη βάση εισαγωγής που μόνο αποκλεισμούς φέρουν.

Και μαζί με σας αγωνίστηκαν, για να αντεπεξέλθουν σε όλα αυτά και οι οικογένειές σας, που αξίζουν κι αυτές συγχαρητήρια.

Νιώθουμε την ανάγκη να πούμε κι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους εκπαιδευτικούς και όλους τους εθελοντές του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων, που έκαναν και φέτος δυνατό το να σταθεί ο Δήμος μας αρωγός στην προσπάθεια για μόρφωση, που κάνουν εκατοντάδες παιδιά λαϊκών οικογενειών της πόλης μας.

Είμαστε σίγουροι ότι η κοινωνία στο μέλλον θα σας προσφέρει τη ζωή που σας αξίζει και σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να συμβάλλετε και εσείς οι ίδιοι με τους αγώνες σας. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο πλευρό σας.

Καλή δύναμη και καλή αρχή στη νέα σας ζωή!»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα