Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου

30.01.2023 / 7:47
zodia-3-1068x712

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Το τρίγωνο του Hλιου με τον Aρη δημιουργεί φιλόδοξους στόχους. Στα επαγγελματικά, αποφασιστικές κινήσεις λειτουργούν ευεργετικά. Eχετε στήριξη και εμπιστοσύνη από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κοντινό πρόσωπο αποκαλύπτει τα αισθήματά του.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αποκαλύπτει ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, απρόσμενες προτάσεις αναδεικνύουν το ταλέντο σας. Συζητήσεις για ευρύτερη κοινωνικοποίηση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι βρίσκετε λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Η Σελήνη κάνει είσοδο στο ζώδιό σας ανεβάζοντας την ψυχολογία και τη διάθεσή σας. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε παρορμητικά λάθη. Ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες προκαλεί απρόσμενα το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή αρχή νέας σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα χαρακτηρίζεται από δυναμικές κινήσεις και ευρηματικότητα. Στα επαγγελματικά, ισχυροποίηση και αποδοχή της θέσης σας. Εκμεταλλεύεστε ευάλωτες στιγμές από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αμήχανες στιγμές με φλογερό πάθος.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Κρόνο φέρνει αρνητικές ειδήσεις. Στα επαγγελματικά, συγκρούσεις και διαφωνίες που δύσκολα διορθώνονται. Μικρές εντάσεις εξωτερικεύουν το πάθος με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενες και ανεξέλεγκτες ερωτικές στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία αναστατώνει ευχάριστα τα συναισθήματα. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις σύγχρονες απόψεις. Σκέψεις και πράξεις για μεγάλα βήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι απελευθερώνεστε από ταμπού και διεκδικείτε κάτι διαφορετικό.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα προκαλεί κινήσεις πρωτοβουλίας. Στα επαγγελματικά, επιχειρηματικές ιδέες προκαλούν ντόμινο εξελίξεων. Ηρθε η στιγμή της ισορροπίας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι παραμένετε θεατές στις εξελίξεις που αλλάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία βελτιώνει τις σχέσεις με την οικογένεια. Στα επαγγελματικά, εξελίξεις που προκαλούν φοβίες και ανασφάλειες. Δέχεστε σημαντικές βοήθειες από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανατροπές και αλλαγές από τυχαία συνάντηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία φέρνει συμμαχική διάθεση με συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα ολοκληρώνονται ευχάριστα. Διαφορές που πιθανόν να δημιουργούν εμπόδια με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αντιδράτε αρνητικά σε πιθανό πισωγύρισμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό προκαλεί παρορμητικές αντιδράσεις. Στα επαγγελματικά, αιφνιδιαστικές αλλαγές με θετικό πρόσημο. Ανατρεπτικές προτάσεις αλλαγής καθημερινότητας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέοι τρόποι διασκέδασης και φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Το τρίγωνο του Ηλιου με τον Αρη δημιουργεί συγκυρίες προς αξιοποίηση. Στα επαγγελματικά, επιτυχία σε στόχους εξέλιξης και σταθερότητας. Δυναμική παρουσία και βοήθεια από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι κινείστε ανάμεσα σε πρόσωπα με τα οποία έχετε οικειότητα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Κρόνο ενθαρρύνει λανθασμένες σκέψεις. Στα επαγγελματικά, δύσκολες συνεργασίες που προκαλούν αναστάτωση. Επικίνδυνες διαφωνίες με οδηγό το εγώ προκαλούν εντάσεις και διενέξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι απορρίπτετε καταστάσεις που θεωρείτε υποδεέστερές σας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα