Θρήνος στην Πάτρα για την Μυρσίνη Ιντζέ – Έφυγε από τη ζωή δίνοντας γενναία μάχη με τον καρκίνο

24.07.2021 / 11:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 70

Θλίψη στην Πάτρα για την Μυρσίνη Ιντζέ που έφυγε από τη ζωή.  Η γυναίκα που είχε κακοήθεια έπαθε πνευμονική εμβολή την Παρασκευή, την διασωλήνωσαν και έπαθε ανακοπή το πρωί του Σαββάτου.

Η  57χρονη συνταξιούχος πάλευε εδώ και ένα χρόνο με τον καρκίνο και είχε υποβληθεί στν θεραπεία του CyberKnife , το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα σύστημα ακτινοχειρουργικής που σχεδιάστηκε για την αντιμετώπιση όγκων και άλλων παθολογικών καταστάσεων με ενδείξεις καλοήθειας ή κακοήθειας σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος με ακρίβεια κάτω του χιλιοστού, χωρίς την εφαρμογή του αιματηρού μεταλλικού πλαισίου ακινητοποίησης.

Την αποχαιρετάμε με τη συνέντευξη που είχε δώσει πρόσφατα στον Νεολόγο και την Κατερίνα Τσουκαλά, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όσους δίνουν την μάχη κατά του καρκίνου.

Ανέφερε τότε τα εξής:  « Έχοντας διαγνωστεί εδώ και ένα χρόνο με όγκο στο κεφάλι, ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών μου. Κάνοντας τις πρώτες ακτινοβολίες και έχοντας μειώσει τις εστίες μου από εννέα σε έξι, προχωράμε σε χημειοθεραπείες.

Όλα βαίνουν καλώς και έπειτα από έξι χημειοθεραπείες ξεκινάω ανοσοθεραπεία. Δεν θα σταθώ στο πως ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει τις χημειοθεραπείες και γενικά την όλη διαδικασία του καρκίνου γιατί κάθε άνθρωπος και κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός και το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Αυτό που σίγουρα θα πω σε όσους έχουν διαγνωστεί με καρκίνο είναι να μην χάνουν την πίστη τους, να παραμένουν αισιόδοξοι και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των γιατρών τους».

Ο ξαφνικός χαμός της έφερε τον θρήνο στην οικογένεια της, στον  σύζυγο της Ιωσήφ, στα παιδιά της Απόστολο και Γιάννη, αλλά και στους ανθρώπους εκείνους που μάχονται με τον καρκίνο και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τον αγώνα της.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον «Νεολόγο».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα