Θλίψη για τον Πατρινό συγγραφέα Γιάννη Παππά – “Έφυγε” ο πατέρας του

15.11.2020 / 8:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 111

Θλίψη για την οικογένεια του γνωστού πατρινού συγγραφέα Γιάννη Παππά, καθώς έχασε τον πατέρα του. Μάλιστα ο ίδιος με ανάρτησή του γνωστοποίησε την δυσάρεστη είδηση, αναφέροντας:

Δυστυχώς, έφυγε πριν από λίγο ο πατέρας μου ο Μπαρμπαλιάς πλήρης ημερών 93,5 χρόνων!

Αγωνιστής της ζωής από τα μικρά του χρόνια. Πάλεψε ανελέητα με τη γη. Δημιούργησε μια καλή οικογένεια. Σπούδασε με χίλιους κόπους και στερήσεις τρία παιδιά.

Έφυγε ευχαριστημένος κάνοντας το χρέος του απέναντι στην κοινωνία και στην οικογένειά του. Καμάρωνε και για τα τρία του παιδιά, τον μεγάλο, τον γιατρό, την αδελφή μου, τη φιλόλογο και μένα τον μικρότερο, τον συγγραφέα, όπως έλεγε με καμάρι, γιατί κατάφεραν με τη δική του βοήθεια και της μάνας μας να ξεφύγουν από τη δύσκολη ζωή του αγρότη.

Έζησε με απλότητα και απόλυτη λιτότητα εκτιμώντας τα μικρά αλλά ουσιαστικά πράγματα που του πρόσφερε η ζωή.

Ποτέ δεν ζήτησε, ποτέ δεν γκρίνιαξε, ποτέ δεν παραπονέθηκε για κάτι. Ήταν πάντοτε άνθρωπος της προσφοράς. Προς όλους. Ανήκει και αυτός στο μεγάλο ανώνυμο πλήθος που δημιουργεί την ιστορία και τον πολιτισμό.

Αεικίνητος μέχρι το τέλος του βίου του. Ένας άνθρωπος που τον μεγαλύτερο χρόνο της ζωής του τον πέρασε στα χωράφια και στην επαφή του με το χώμα. Τώρα αυτό το χώμα, που το ήξερε καλά, θα τον δεχθεί για πάντα και θα ενωθεί μαζί του αιώνια.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 10:30 το πρωί στον Ιερό Ναό του χωριού μας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και θα κηδευτεί στο Δημοτικό κοιμητήριο της Φιλοθέης Άρτας!

Λόγω των ειδικών συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοιού και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, δεν θα δεχτούμε συλλυπητήρια από κοντά! Θα τον συνοδεύσουμε στην τελευταία του κατοικία τα παιδιά του και τα εγγόνια του!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα