Θεαματική αύξηση των κρουσμάτων στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας

26.03.2021 / 14:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
A health worker takes a nasal swab from a driver at a coronavirus drive-through testing station, during the coronavirus disease (COVID-19) outbreak, in Nicosia, Cyprus April 17, 2020. REUTERS/ Yiannis Kourtoglou

Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει η εξάπλωση του κορονοϊού στα όρια της Δυτικής Αχαΐας. Είναι χαρακτηριστικό ότι προ διμήνου στα όρια του Δήμου υπήρχαν δύο μόνο κρούσματα, με το ένα νοσηλευόμενο και το άλλο σε κατ’ οίκον θεραπεία. Αυτήν την περίοδο, δύο μήνες μετά, έχει καταγραφεί τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων ενώ είναι πολλαπλάσιος ο αριθμός τόσο των συνδημοτών που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία όσο και αυτών που βρίσκονται σε κατ’ οίκον απομόνωση.

«Αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να χτυπήσω όσο δυνατά γίνεται την
καμπάνα του κινδύνου. Η κορύφωση του τρίτου κύματος της πανδημίας αφορά
εξίσου και το Δήμο μας ενώ τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή για τη διάδοση της πανδημίας μας είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά», ανέφερε σε δήλωσή του δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε:.
«Απευθύνω έκκληση σε όλους. Ας τηρήσουμε με αυστηρότητα τα μέτρα προστασίας, όπως είναι οι μάσκες, οι αποστάσεις και η ατομική καθαριότητα. Απευθύνω έκκληση και προς την πολιτεία. Η έναρξη των εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας στην Κάτω Αχαΐα είναι παραπάνω από επείγουσα. Ας μην επιτρέψουμε στην φυσιολογική κόπωση να μας διαλύσει. Είναι στο χέρι μας να βγούμε από αυτήν την περιπέτεια με το μικρότερο δυνατό κόστος», κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα