Τάκης Χατζής: “Δεν θεωρώ ότι είμαι στα χαρακώματα της σοβαροφάνειας”

05.12.2020 / 14:12
Χωρίς τίτλο

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» μίλησε ο Τάκης Χατζής το πρωί του Σαββάτου. Ο γνωστός πατρινός δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για τις αιχμηρές ερωτήσεις στη βραδινή του εκπομπή, Direct στον Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Χατζής σημείωσε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα «εγώ κάνω ερωτήσεις για αυτά που θέλω να μάθω και φέρνω αυτούς που μου αρέσουν κιόλας. Έχει μια σημασία και αυτό».

Όσον αφορά τη διάθεση του να μην δίνει συνεντεύξης, ο Τάκης Χατζής δήλωσε πως «δεν νομίζω ότι ένας δημοσιογράφος έχει αξία να λέει πολλά πράγματα. Αξία έχει ένας δημοσιογράφος να ρωτάει πολλά πράγματα. Αυτό είναι το θέμα».

«Κάποιοι απόρησαν γιατί κάνω συνεντεύξεις και σε καλλιτέχνες και γιατί οι ερωτήσεις μου είναι αυτές. Θα σου πω γιατί… Γιατί κάποιοι δεν με είχαν συνηθίσει σε αυτό τον χώρο να μιλάω. Έβλεπαν μόνο τις συνεντεύξεις με τους πολιτικούς, στις οποίες είναι πιο σκληρές οι ερωτήσεις. Γιατί έτσι έχω μάθει 43 χρόνια και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Όμως όλοι όσοι έρχονται, ξέρουν πως θα το αντιμετωπίσουν» πρόσθεσε με ειλικρίνεια, σε άλλο σημείο, ο δημοσιογράφος του Alpha.

«Δεν θεωρώ ότι είμαι στα χαρακώματα της σοβαροφάνειας ούτε θα υποστηρίξω αυτό. Εγώ δέχομαι την κριτική, ακόμα και από ανώνυμους, και την έχω δεχθεί στο πετσί μου. Το έχω ξαναπεί πως προτιμώ αυτό από την ένοχη σιωπή των συμφερόντων».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα