Τα ζώδια το Σάββατο 11 Μαρτίου

11.03.2023 / 8:31
zodia-3

ΚΡΙΟΣ: Σας προβληματίζει αν τα κοντινά σας πρόσωπα σας αντιλαμβάνονται. Στα επαγγελματικά, οι καταστάσεις σας κάνουν επικριτικούς και διεκδικητικούς. Ζητήματα του παρελθόντος επιστρέφουν και αναστατώνεστε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δείχνουν αποστροφή στην ωμή προσέγγιση.

ΤΑΥΡΟΣ: Σας απογοητεύει η εντύπωση που έχει σχηματίσει το περιβάλλον σας. Στα επαγγελματικά, στόχος σας να εκδικηθείτε συνεργάτες. Επηρεάζεστε εύκολα και φέρνετε στο προσκήνιο άτοπα στοιχεία προς το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα γνωριμία ιδανική για διασκέδαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι σημαντικό να αντιληφθείτε ότι δεν είστε αντικειμενικοί. Στα επαγγελματικά, εκρηκτικές καταστάσεις και απογοητευτικά εμπόδια. Ακολουθήστε το ένστικτό σας για το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι επιμένουν σε δύσκολες περιπτώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με σκέψεις ωθούμενες από συμπάθειες οι αποφάσεις σας. Στα επαγγελματικά, ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Η συμπεριφορά σας κοστίζει σε συναισθήματα προς το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, μεμονωμένες στιγμές απογειώνουν το συναισθηματισμό τους.

ΛΕΩΝ: Χαίρεστε μικρές όμορφες στιγμές που σας έχουν λείψει. Στα επαγγελματικά, τα βλέμματα πάνω σας αναμένοντας τις κινήσεις σας. Προσπαθείτε να αποφύγετε πειρασμούς που πληγώνουν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι επιδιώκουν να γεφυρώσουν τις αποστάσεις, αλλά το χάσμα μεγαλώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφεύγετε τοποθετήσεις που ξέρετε ότι προκαλούν αντιδράσεις. Στα επαγγελματικά, αυξημένες υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη. Απολαμβάνετε τον σημαντικό χρόνο για ανάλαφρες στιγμές με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, κεραυνοβόλος έρωτας ανατρέπει τις σκέψεις τους.

ΖΥΓΟΣ: Πιθανή εμπλοκή σε συζητήσεις που θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά, το επιβαρυμένο πρόγραμμα ανατρέπει τα δεδομένα σας. Διακατέχεστε από λανθασμένες ανασφάλειες για το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, παρουσιάζεται πρόσωπο που προκαλεί αισθησιασμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσοχή στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, πιθανές μικρές παγίδες. Στα επαγγελματικά, επιλογή η εργασία ως μέσο εκτόνωσης. Αμφιβάλλετε για τις προθέσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καχυποψία σας, ο κατάλληλος οδηγός των εξελίξεων. Στα επαγγελματικά, η ευρηματικότητα και η γρήγορη αντίληψη σας βοηθούν να αποφύγετε εντάσεις. Σκέψεις και εκφράσεις που δημιουργούν προβλήματα στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αλλάζουν τακτική και απολαμβάνουν τα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φοβίες και ανασφάλειες κάνουν πιο περίπλοκο το έργο σας. Στα επαγγελματικά, δυσάρεστες συγκρούσεις θα διαδραματίσουν αρνητικές εξελίξεις στο μέλλον. Η δημιουργικότητα επαναφέρει την ισορροπία με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, επιπόλαιες συναισθηματικές αλλαγές χωρίς επιπτώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περιορίζετε ό,τι σας ενοχλεί και προσπερνάτε ανώδυνα τις καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, επαναλαμβάνονται γεγονότα που προκαλούν την αγανάκτησή σας. Δεν αποκλείεται να σας απογοητεύσουν κάποιες αντιδράσεις από το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα γνωριμία τους δίνει δύναμη να προχωρήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρνητικές σκέψεις θα δημιουργήσουν συνθήκες για εντάσεις. Στα επαγγελματικά, επηρεάζετε σωστά με την εμπειρία σας τις εξελίξεις. Η ένταση προκαλεί ανησυχίες στο ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, απροκάλυπτα γεγονότα διεγείρουν τις κρυφές τους σκέψεις.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα