Παρασκευή, 3.02.2023, 4:29 μμ

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου

23.02.2022 / 8:58
zodia

Κριός      Προσέξτε τα μυστικά σας, την ψυχολογία και την υγεία σας. Συμφωνίες και νομικές υποθέσεις δεν ευνοούνται. Θα δώσετε επαγγελματικούς αγώνες. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και θα έχετε μια σημαντική βοήθεια.

Ταύρος    Ενας σημαντικός άνθρωπος ή σύμβουλος μπορεί να βλάψει ένα μεγάλο όνειρο και μία οικονομική συμφωνία. Καλύτερα να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να συμβουλευτείτε έναν αξιόπιστο φίλο.

Δίδυμοι   Η εργασία κρύβει ένα οικονομικό ρίσκο που μπορεί να σας στοιχίσει ακριβά και να πλήξει την επαγγελματική σας φήμη. Νομικές συμφωνίες και οικονομικά ζητήματα καλύτερα μην τα εμπιστεύεστε σε άλλους υπαλλήλους, και λειτουργήστε με το ένστικτο σας και την εμπειρία σας.

Καρκίνος    Δεν είναι εύκολα τα πράγματα σε συμφωνίες, και στο θέμα των εργασιακών σχέσεων και ισορροπιών. Προσέξτε γιατί κάποιος αγαπημένος άνθρωπος μπορεί να σας ζημιώσει. Αντίθετα, εμπιστευτείτε τη δράση και το ένστικτό σας.

Λέων   Προσέξτε υπαλλήλους και δημόσιες υπηρεσίες, και φροντίστε θέματα στέγης ή αγαπημένων σας προσώπων. Σημαντικά οικονομικά θέματα καλύτερα να τα αφήσετε για άλλη μέρα. Διαφορετικά, ενεργήστε μετά τις 15:29, που η Σελήνη σας ευνοεί.

Παρθένος    Προστατεύστε την οικογένειά σας και το σύντροφό σας. Μία συζήτηση ή μία συμφωνία είναι δυνατόν να προκαλέσει ρήξη στις μεταξύ σας σχέσεις.

Ζυγός      Οικονομικές συμφωνίες, έκτακτα έξοδα και εργασιακές σχέσεις σήμερα δεν ευνοούνται. Σας απασχολούν θέματα ασφάλειας, οικονομικής και προσωπικής, αλλά και η σταθερότητα των επαγγελματικών σας. Μετά το μεσημέρι θα αρχίσετε να νιώθετε λίγο πιο αισιόδοξα και θα είστε πιο εξωστρεφείς.

Σκορπιός    Η Σελήνη σας χαρίζει κάτι από την εύνοιά της μέχρι τις 11:29. Παρ’ όλα αυτά, προσέξτε οικονομικές συμφωνίες και μία προσωπική σας σχέση, γιατί θα έχετε την τάση να πληγώνετε με αυτά που λέτε.

Τοξότης   Εχετε νιώσει ήδη τη δύσκολη όψη του Δία με τον Πλούτωνα. Και ενώ θέλετε και είστε φύσει αισιόδοξοι, σήμερα και τις επόμενες μέρες θα πρέπει να φανείτε πιστοί στις αξίες και στα συναισθήματά σας. Ενα μυστικό, η ψυχολογία σας και οικονομικές υποθέσεις επιβαρύνουν εσάς και την οικογένειά σας.

Αιγόκερως     Προσέξτε ένα ισχυρό πρόσωπο ή «φίλο» και τα μυστικά σας ή τις συμφωνίες που έχετε κάνει. Ελέγξτε το μεταφορικό σας μέσο και το τηλέφωνό σας, και φροντίστε συγγενείς και άτομα στο περιβάλλον σας.

Υδροχόος    Οικονομικές υποθέσεις και φιλικές σχέσεις χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς. Μυστικά και παρασκήνιο είναι ακόμα δυνατά και δεν πρέπει να αποκαλύψετε τα σχέδιά σας. Πιο δημιουργικές ώρες, από τις 15:29 και μετά.

Ιχθύες    Ο Αρης με το δικό σας κυβερνήτη Ποσειδώνα σας ωθούν να δράσετε και να ακολουθήσετε την έμπνευση, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας. Προσέξτε την επαγγελματική και κοινωνική σας φήμη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα