Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου

21.02.2022 / 8:41
zodia

Κριός  Καλύτερα τις σημαντικές υποθέσεις να τις αφήσετε μετά τις 11:19. Θα σας απασχολήσουν επαγγελματικές συνεργασίες και οικογενειακές σχέσεις. Μπορείτε να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα και να βρείτε βοήθεια και υποστήριξη. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα βρείτε ανταπόκριση.

Ταύρος    Το πρωί προσπαθήστε να είστε συνεπείς σε υποχρεώσεις και διαλλακτικοί σε εργασιακές σχέσεις. Στην πορεία της μέρας οι σχέσεις σας με τους άλλους, ο κύκλος των γνωριμιών σας και ένας σημαντικός άνθρωπος θα αποδειχθούν πολύτιμοι.

Δίδυμοι    Νωρίς το πρωί μπορεί να νιώσετε άγχος και να ξεσπάσετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Φροντίστε το πρόγραμμά σας, καθώς η μέρα σας θα είναι ιδιαίτερα πολυάσχολη, με υποχρεώσεις στη δουλειά σας, έγγραφα και δημόσιες υπηρεσίες. Βρίσκετε στήριξη από έναν σημαντικό άνδρα στον επαγγελματικό σας χώρο.

Καρκίνος   Τις πρωινές ώρες αποφύγετε τις συγκρούσεις με το σύντροφο ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Η πορεία της μέρας βελτιώνεται και έρχεστε πιο κοντά σε δημιουργικά σχέδια, επικοινωνείτε και πετυχαίνετε καλύτερες συμφωνίες, βρίσκετε ανταπόκριση στα συναισθήματά σας.

Λέων      Σήμερα, κυρίως το μεσημέρι, θα είναι πιο εύκολο να έρθετε κοντά σε δικούς σας ανθρώπους, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας. Οικονομικά ζητήματα που αφορούν και άλλους ή την ακίνητη περιουσία σας μπορούν να βρουν δημιουργικές διεξόδους.

Παρθένος    Ο Ερμής, ο δικός σας κυβερνήτης,  σε δύσκολη όψη με τον απατηλό Ποσειδώνα, δείχνει πως πρέπει να προσέχετε με το σύντροφο και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Εγγραφα και εργασιακές σχέσεις χρειάζονται προσοχή.

Ζυγός    Το πρωί αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση ή να επενδύσετε τα χρήματά σας. Θέλετε να πετύχετε οικονομική και επαγγελματική αναγνώριση, και ένας σημαντικός άνθρωπος από το επαγγελματικό σας περιβάλλον μπορεί να σας στηρίξει. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε και αυτά που συζητάτε.

Σκορπιός   Στην αρχή της μέρας μπορεί να πείτε σκληρά λόγια που μετά θα μετανιώσετε. Η Σελήνη στο ζώδιό σας από τις 11:19 σας βοηθά να προβάλετε ικανότητες, χαρίσματα και ταλέντα, να φλερτάρετε και να είστε άκρως δημιουργικοί. Κάποιος στην οικογένεια χρειάζεται τη βοήθειά σας.

Τοξότης   Σίγουρα η σημερινή μέρα δεν ευνοεί συζητήσεις και διαδρομές. Θα χρειαστεί να φροντίσετε την ψυχολογία σας και να βρείτε χρόνο μόνοι με τον εαυτό σας. Προσέξτε συντροφικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Αιγόκερως   Η καριέρα σάς απασχολεί, αλλά σήμερα δεν έχετε χρόνο για να διεκδικήσετε τα επαγγελματικά σας δικαιώματα. Μετά τις 11:20 μπορείτε να επικοινωνήσετε, ακόμα και να συμφωνήσετε με σημαντικούς φίλους ή πρόσωπα από τον κύκλο των γνωριμιών σας. Προσέξτε έκτακτα έξοδα και σχόλια στον εργασιακό χώρο.

Υδροχόος    Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο βάλλεται από την απατηλή ενέργεια του Ποσειδώνα στον οικονομικό τομέα. Τακτοποιήστε λογαριασμούς και προσέξτε κάρτες τραπεζών και δάνεια.

Ιχθύες    Το σπίτι και η οικογένειά σας σας απασχολούν και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε συζητήσεις και παρασκηνιακές ενέργειες. Αξιοποιήστε τη δημιουργικότητά σας στην εργασία σας και σχεδιάστε τα μελλοντικά σας βήματα

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα