Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 21 Ιανουαρίου

21.01.2022 / 9:38
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia-3

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr 

Κριός  Επικεντρωθείτε περισσότερο στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους σας για να βελτιώσετε τις συνθήκες στην εργασία και τα έσοδά σας. Εναλλακτικές πηγές εισοδημάτων και αλλαγές στις συνήθειες σας γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.495.1_el.html#goog_194809683MYKONOS- A 4k Aerial Film of the Greek IslandsCopy video urlPlay / PauseMute / UnmuteReport a problemLanguageMox PlayerADVERTISEMENT

Ταύρος  Δημιουργούνται νέες συνθήκες μέσα από αλλαγές που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Μια έκπληξη στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ένα ταξίδι ακόμα και μια σημαντική απόφαση σας δίνει χαρά.

Δίδυμοι  Ο Ερμής σήμερα δέχεται την απατηλή ενέργεια του Ποσειδώνα και δεν σας δίνει σωστή κρίση. Αποφύγετε σημαντικές αγορές, μην πάρετε αποφάσεις και ασφαλίστε μέσα επικοινωνίας, ακόμα και το αυτοκίνητό σας.

Καρκίνος  Θα είναι πιο εύκολο σήμερα να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας, έναν σύμβουλο ή έναν συνεργάτη. Οι φίλοι, οι σημαντικές γνωριμίες, η ομαδική δουλειά και οι συλλογικοί στόχοι ευνοούνται.

Λέων  Θα πρέπει να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και στους δικούς σας οικονομικούς πόρους. Προσέξτε οικονομικές υποθέσεις που εμπλέκονται άλλες πηγές ή άλλοι άνθρωποι.

Παρθένος  Η μέρα χωρίζεται στα δύο, από τη μία συγκεντρώνετε τα βλέμματα και μπορείτε να προβάλετε τις ικανότητές σας, από την άλλη υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή λάθος απόφασης από το συνεργάτη, το σύμβουλο ή το σύντροφό σας.

Ζυγός   Η εργασιακή ρουτίνα και η καθημερινότητά σας μπορεί να αναστατωθούν χωρίς να ευθύνεστε εσείς. Προστατεύστε τις σχέσεις σας με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας.

Σκορπιός  Φίλοι, συλλογική δουλειά, ο κύκλος των γνωριμιών σας και κοινοί στόχοι μπορούν, μέσα από δημιουργικές αλλαγές, να σας οδηγήσουν πιο κοντά στα όνειρά σας.

Τοξότης  Φροντίστε περισσότερο θέματα που αφορούν στο σπίτι σας, ακόμα και ζημιές μέσα σε αυτό, στην ακίνητη περιουσία σας και φυσικά στην οικογένεια και στο σύντροφό σας.

Αιγόκερως  Νέες μορφές επικοινωνίας, γνωριμίες με ανθρώπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα αλλά κοινό προορισμό με εσάς και μεγαλόπνοα μελλοντικά σχέδια μέσα από αλλαγές και λίγη τόλμη ευνοούνται.

Υδροχόος  Ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης σε αρμονία με τη Σελήνη και την Αφροδίτη τροφοδοτεί αλλαγές στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας ή της επαγγελματικής στέγης, αλλά και ευκαιρίες σε κοινά οικονομικά ζητήματα.

Ιχθύες  Η παγίδα της ημέρας μπορεί να προέλθει από δική σας λάθος εκτίμηση ή κίνηση. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια και προσέξτε την επικοινωνία σας με τους γύρω σας. Εστιάστε στους φίλους και στη συλλογική δουλειά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα