Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 20 Ιανουαρίου

20.01.2022 / 9:07
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia-3

Κριός Από σήμερα και για έναν μήνα ο Ηλιος θα φωτίζει τη συλλογική δουλειά και τους στόχους που εμπνέονται από μία ομάδα ανθρώπων με τις ίδιες πεποιθήσεις. Επενδύστε στην αξία της φιλίας και σημαντικών γνωριμιών.

Ταύρος Για έναν μήνα ο Ηλιος θα βρίσκεται στο πιο υψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το μεσουράνημά σας, και θα φωτίζει τις ικανότητες, τα ταλέντα, αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες.

Δίδυμοι Ξεκινάει μία περίοδος 30 ημερών που ο Ηλιος θα φωτίζει μακρόπνοα σχέδια, σπουδές και σεμινάρια, μακρινά ταξίδια και επικοινωνία με σημαντικούς ανθρώπους.

Καρκίνος Από σήμερα και για έναν μήνα ο Ηλιος θα ρίχνει το φως του και θα δίνει έμφαση στον τομέα των οικονομικών που χειρίζεστε μαζί με άλλους, αλλά και των βαθύτερων συναισθηματικών σας αναγκών.

Λέων Ξεκινάει μία περίοδος 30 ημερών που ο Ηλιος θα τονίζει τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά όλων των μακροχρόνιων σχέσεών σας, προσωπικών και επαγγελματικών.

Παρθένος Από σήμερα και για 30 μέρες ο Ηλιος φωτίζει και τονίζει εργασιακές σχέσεις και θέματα με δημόσιες υπηρεσίες. Αλλάζει την καθημερινότητα και οδηγεί στην υιοθέτηση πιο υγιεινών συνηθειών.

Ζυγός Ο Ηλιος, το πιο φωτεινό ουράνιο σώμα, από σήμερα και για 30 μέρες ευνοεί τη δημιουργικότητα, την έμπνευση και τη χαρά της ζωής. Θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε, αλλά και να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά.

Σκορπιός Ο Ηλιος από σήμερα δίνει έμφαση σε οικογενειακές υποθέσεις. Οι απαιτήσεις κάποιες μέρες θα σας πιέσουν, όμως θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας ή επαγγελματικής στέγης.

Τοξότης Ο τομέας της επικοινωνίας θα έχει για 30 μέρες τη λάμψη του Ηλιου. Θα έχετε πολλές συναντήσεις, συζητήσεις, αγοραπωλησίες, ταξίδια, διαφήμιση και επικοινωνία σε όλες της τις μορφές, ακόμα και μέσα από το Διαδίκτυο.

Αιγόκερως Ξεκινάει μία περίοδος 30 ημερών που ο Ηλιος θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να οργανώσετε έσοδα και έξοδα και να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς σε προσωπικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο.

Υδροχόος Επιτέλους ήρθε ο μήνας των γενεθλίων σας. Χρόνια πολλά αγαπημένοι Υδροχόοι! Ο Ηλιος φωτίζει το δρόμο σας και τα όνειρά σας. Δεν θα είναι πάντα δυνατός, αλλά θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε και να ολοκληρώσετε τους στόχους σας.

Ιχθύες Ενας κύκλος ολοκληρώνεται και εσείς θα φτάσετε στα βάθη της ψυχής σας, θα βρείτε τα όνειρά σας και θα έχετε το φως του Ηλιου σε ό,τι αξίζει να μείνει στη ζωή σας!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα