Παρασκευή, 23.04.2021, 4:59 μμ

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

21.02.2021 / 8:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia-3

Στις 27/02 θα λάβει χώρα µια ιδιαίτερη Πανσέληνος. Ο άξονας Παρθένου-Ιχθύων που θα τη φιλοξενήσει, θα δώσει το έναυσµα έτσι ώστε οι µάχες που έχουν δοθεί σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο να φέρουν άµεσα και το αντίστοιχο αποτέλεσµα. Παλιές αισθηµατικές υποθέσεις ξεπροβάλλουν και οι επανενώσεις συντρόφων θα είναι αναπόφευκτες!

ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04
Επανασυνδέσεις

Εχετε δοκιµάσει πολλές φορές να ισορροπήσετε µε το άτοµο που σας ενδιαφέρει, αλλά πάντα έχετε το ίδιο αποτέλεσµα. Κάπου εσείς κάνετε µάλλον κάποιο λάθος.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05
Αποκαλύψεις µυστικών

Ζείτε αυτή την εποχή µια παραφροσύνη και µάλλον αυτό µέσα στη σχέση σας σας έχει κουράσει. Εχει έρθει η ώρα για πιο αναλυτικές-αληθινές συζητήσεις.

∆Ι∆ΥΜΟΙ 21/05-21/06
Οικογενειακές αποφάσεις

Εσείς είστε οι καλύτεροι του χωριού αυτές τις µέρες. Αυτό έχει να κάνει µε το γεγονός ότι βλέπετε τα πράγµατα µέσα στην ερωτική σας σχέση να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07
Λύσεις

Ο µήνας έτσι όπως κυλάει σας δίνει την ευχέρεια κινήσεων και επικοινωνιών, όπου συσσωρευµένες παρεξηγήσεις που συντελέστηκαν µέσα σε σχέσεις και φιλίες να υποχωρήσουν άµεσα.

ΛΕΩΝ 23/07-22/08
Συµπεριφορές

Μάλλον έχετε κουραστεί και αγανακτήσει µε τις προβληµατικές συµπεριφορές του ανθρώπου σας, που δείχνει είτε να έχει βαρεθεί είτε να µην είναι το ίδιο θερµός όπως κάποτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09
Προτάσεις

∆ιαθέτετε ένα σοβαρό και δυνατό ένστικτο στην αγάπη. Αυτό είναι κάτι που το έχει καταλάβει ο άνθρωπός σας, που δείχνει να θέλει να σας κάνει αυτή την εποχή τις πιο σοβαρές του προτάσεις για το µέλλον.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10
Επαγγελµατική αλλαγή

Είστε σε φάση καλή, που όλα αυτά που σας τάζουν τα ζυγίζετε και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα σας δικαιώσουν µέσα στον νέο µήνα και στα οικονοµικά και στα αισθηµατικά σας θέµατα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11
Νέα συναισθήµατα

Είστε σε φάση και περίοδο που πιάνε- τε τον εαυτό σας να µην είναι απόλυτα σύμφωνος µε όλα αυτά που γίνονται µέσα στη σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που ήδη σας έχει παγώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12
Ωριµες συζητήσεις

Μάλλον είστε λίγο ταλαιπωρημένοι αυτήν την εποχή, καθώς ο άνθρωπός σας δεν µπορεί να κάνει κάτι περισσότερο, από το να τρέχει µε τις δικές του υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01
Συγκατοίκηση, γάµος

Οσα και να πείτε, όσα και να κάνετε, αν η άλλη πλευρά δεν επιθυµεί να ανταποκριθεί, µάλλον τζάµπα χά- νετε τον χρόνο σας. Αυτό το έχετε ξαναζήσει, άρα να είστε πιο προσεκτικοί.

Υ∆ΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02
∆υσκολίες

Εσείς αντιµετωπίζετε αυτόν τον καιρό µεγάλες δυσκολίες σε κάθε επίπεδο και το µόνο βέβαιο είναι ότι δεν θέλετε αυτό να πέσει και µέσα στην επόµενη χρονιά.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03
Μυστικά

Μη λέτε όλα σας τα κρυφά και τα µυστικά σε πρόσωπα που µόλις τον τελευταίο καιρό έχουν προκύψει στη ζωή σας. Το πιο πιθανόν είναι έτσι απλά και να ξαναφύγουν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα