Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

22.02.2021 / 8:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia-3

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Πολλά από τα άτομα που διεκδικούν την καρδιά σας ίσως και να σας έχουν πει υπερβολές και ψέματα για να τραβήξουν την προσοχή σας και να κερδίσουν την καρδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι μόνιμες διαφωνίες που έχετε με τον άνθρωπό σας θα υποχωρήσουν, καθώς δεν θέλει να ρισκάρει να σας χάσει. Ηδη στο παρόν σας έχουν παρουσιαστεί και διάφορα άλλα σχετικά δέλεαρ.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Θα χρειαστεί να είστε έτοιμοι ψυχικά καθώς μια μεγάλη ευκαιρία έρχεται στον επαγγελματικό σας τομέα, που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα. Μέσα σε αυτά και αρκετό χρήμα, που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Κάποια παλιά απωθημένα που έχετε με το ταίρι σας έχει έρθει και το σωστό χρονικό σημείο για να τα εκφράσετε και να πάρετε απαντήσεις. Δεν θα αλλάξει κάτι, απλά τώρα θα είστε πιο ήμεροι.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Είστε πραγματικά με κομμένη την ανάσα περιμένοντας από κάποιο άτομο να επικοινωνήσει μαζί σας. Τώρα αυτό θα γίνει και θα προκύψουν και όμορφες επικοινωνίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μη δείχνετε τόσο απροκάλυπτα τη ζήλια και την κτητικότητά σας στον άνθρωπο που θέλετε, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχετε κάποια μόνιμη σχέση. Απλά χαλάτε την εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Το μυαλό σας είναι γεμάτο από το άτομο που τώρα τελευταία έχει μπει μέσα στη ζωή σας και την τόσο δύσκολη καρδιά σας. Πιθανόν και να πρέπει τώρα να ξεχάσετε τελείως το παρελθόν σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οι μέρες έχουν πολλά να σας φέρουν και το πιο σημαντικό μια οικονομική είδηση-δικαίωση. Σε δεύτερο τόνο θα δείτε και την εξωστρέφεια στο χαρακτήρα, επιτέλους, του αγαπημένου σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Σκόρπια λόγια και ερωτικές ματιές μαζεύεται τον τελευταίο καιρό από κάποιον που σας θέλει, αλλά δεν μπορεί να σας το εκφράσει. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα έχετε μια τρυφερή συζήτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Οι αλλαγές που έχετε πολλές φορές ζητήσει από το σύντροφό σας, από τον Μάρτιο θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Τώρα μπορείτε και να το ανακοινώσετε στα οικεία σας περιβάλλοντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Οι έμμεσες αναφορές που κάνει κατά καιρούς το ταίρι σας στο παρελθόν του σάς ενοχλούν. Καλυτέρα να του μιλήσετε και να του βάλετε ένα όριο, καθώς κάτι σας ενοχλεί.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι συμπτώσεις είναι ιδιαίτερες! Ετοιμαστείτε για επανασυνδέσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Επίσης, στην εργασία σας αναμένετε μια προαγωγή-εξέλιξη!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα