Το κοτόπουλο είναι πάντα μια καλή ιδέα για μεσημεριανό και σήμερα θα φτιάξεις το πιο λαχταριστό με σως από μουστάρδα και θυμάρι.
Συστατικά
700 γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλου
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 κ. σ. πάπρικα γλυκιά
θυμάρι
90 ml λευκό κρασί
1 φύλλο δάφνης
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρ
Τρόπος Μαγειρέματος
Ρίχνεις αλάτι και πιπέρι στο κοτόπουλο
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ή ένα βαθύ τηγάνι ρίχνεις ελαιόλαδο, τη δάφνη και το θυμάρι και σοτάρεις το το κοτόπουλο για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα σε όλες τις πλευρές
Προσθέτεις το κρεμμύδι, την πάπρικα και συνεχίζεις το σοτάρισμα για 2 ακόμη λεπτά
Ρίχνεις το κρασί και περιμένεις να εξατμιστεί
Βάζεις σε ένα ποτήρι 5 κ.σ. νερό προσθέτεις τη μουστάρδα και ανακατεύεις καλά
Ρίχνεις στο κοτόπουλο το μείγμα με τη μουστάρδα και το αφήνεις να βράσει 8 περίπου λεπτά
Σερβίρεις και το συνοδεύεις με ρύζι ή πατάτες.