Συνάντηση της Γεωργίας Ντάτσικα με τον Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης, κ.κ. Αθανάσιο

15.04.2024 / 16:17
20240415 NTATΣΙΚΑ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Την πρώτη τους εθιμοτυπική συνάντηση είχαν την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, η  Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας, Γεωργία Ντάτσικα με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο.

Κατά τη συνάντηση, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επιμέρους θέματα που άπτονται των δυνατοτήτων της Ιεράς Μητροπόλεως της Ηλείας, καθώς είναι γνωστή η σημαντική συνεισφορά της, αφού συγκαταλέγεται σε αυτές της Ελληνικής Περιφέρειας, με τα περισσότερα και τα μεγαλύτερα κοινωνικά ευαγή ιδρύματα και με τεράστια συμβολή στην φιλοξενία και περίθαλψη ηλικιωμένων,  ασθενούντων, προσφύγων και άλλων περιπτώσεων που έχουν την ανάγκη κάποιας ιδιαίτερης φροντίδας.

Το έργο αυτό εξήρε η κ. Ντάτσικα, ζητώντας από τον Μητροπολίτη να συνεχίσει να είναι αρωγός στο σπουδαίο κοινωνικό έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα, προς κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη και εξέφρασε την βούληση της, “για ένα άριστο και συνεργατικό κλίμα μεταξύ Περιφέρειας και εκκλησίας, με προτεραιότητα στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής επ’ ωφελεία των πολιτών και του τόπου”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα