Συγκίνησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλώντας στο «DIRECT» για τον Κώστα Βουτσά

05.11.2020 / 8:07
Χωρίς τίτλο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης που μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Κώστα Βουτσά.

«Ο μεγαλύτερος κωμικός που είχαμε μέχρι πριν από λίγο καιρό. Δεν έχω παίξει μαζί του, μόνο στην πολυκατοικία είχαμε βρεθεί σε ένα επεισόδιο, μου είχε δώσει μία συμβουλή. Μου λέει “όπου βλέπεις καρέκλα στο γύρισμα θα κάθεσαι”», είπε εμφανώς συγκινημένος.

Συνεχίζοντας να μιλάει για το Κώστα Βουτσά ανέφερε: «με την Κατερίνα ήταν στο “Χτυποκάρδια στο θρανίο”. Ήταν εξαιρετικός, σπουδαίος άνθρωπος. Ανέβαινε στη σκηνή και δεν χρειαζόταν να πει κάτι, είχε τον κόσμο στο τσεπάκι του, χωρίς να μιλήσει καν».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε επίσης για την περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα λέγοντας ότι είχε πέτρα στα νεφρά. «Δεν ήταν η πρώτη φορά, η τρίτη φορά ήταν που το έχω περάσει». Μάλιστα πρόσθεσε ότι έκατσε στο νοσοκομείο μόλις για τέσσερις ώρες και στη συνέχεια πήγε στο γύρισμα.

Σε ερώτηση για τον αν θεωρεί τον εαυτό του κωμικό απάντησε: «Δεν θέλω να θωρήσω εγώ τον εαυτό μου. Αυτό που δείχνει προς το παρόν είναι ότι με επιλέγουν περισσότερο για κωμικούς ρόλους. Εμένα μου αρέσουν οι κωμικοί ρόλοι γιατί περνάω λίγο πιο ευχάριστα τη ζωή μου».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα