Στο Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης

15.12.2022 / 15:02
karvelis_marketos

Το Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, στο πλαίσιο περιοδείας σε υγειονομικές μονάδες της περιοχής.

Τον κ. Καρβέλη υποδέχθηκε ο Παιδίατρος, Διευθυντής ΕΣΥ Γρηγόρης Μαρκέτος ο οποίος τον συνόδευσε σε όλους τους χώρους του Κέντρου Υγείας. Ο κ. Καρβέλης είχε επίσης μια γόνιμη συζήτηση και με τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του ΚΥ Γεώργιο Σουλιμιώτη.

Ο κ. Καρβέλης συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με όλους τους ιατρούς, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Ενημερώθηκε πλήρως για τη λειτουργία της μονάδας ακούγοντας προσεκτικά τα στελέχη του Κέντρου Υγείας στην οδό Γερμανού. “Αισθάνομαι ιδιαίτερα όταν επισκέπτομαι το χώρο αυτό”, ανέφερε συγκινημένος ο κ. Καρβέλης, κάνοντας γνωστό ότι του θυμίζει τα χρόνια που τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, απευθύνονταν στη συγκεκριμένη μονάδα. “Ήταν η παλιά μου γειτονιά εδώ, ερχόταν η μητέρα μου και όλοι μας”, αποκάλυψε μια ανθρώπινη πτυχή του ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ. Τέλος αντάλλαξε ευχές με όλους τους εργαζόμενους, για υγεία και δύναμη για τη νέα χρονιά.

Τον κ. Καρβέλη συνόδευε ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μάλλιος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα