Στην Πάτρα οι οπαδοί της Φιορεντίνα- Πως θα πάνε στην OPAP Arena

24.05.2024 / 15:47
6892d89ea970c0201cbd22f66b5ddb6326c204d1

Ένα μεγάλο κύμα οπαδών της Φιορεντίνα  αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα  προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας στον τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό, στην OPAP Arena.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα υπολογίζεται ότι σχεδόν 10.000 άνθρωποι θα βρεθούν, 29 Μαΐου, στις εξέδρες του σταδίου ενώ αναμένεται να φτάσουν στην Ελλάδα με τρεις διαφορετικούς τρόπους.

Είτε αεροπορικώς με πτήση κατευθείαν προς την Αθήνα, είτε μέσω Αλβανίας, είτε μέσω του λιμανιού της Πάτρας.  Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι έχουν επιλέξει να φτάσουν από την Ιταλία στην Ελλάδα περνώντας από την Αλβανία καθώς το κόστος είναι μικρότερο. Μετά, ο αριθμός των οπαδών που θα κατέβει από το καράβι στο λιμάνι της Πάτρας υπολογίζεται ότι θα είναι από 500-1.000.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με ταξιδιωτικά γραφεία οι οπαδοί αποφεύγουν να κλείσουν ομαδικά εισιτήρια καθώς αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά λόγω του φόβου που υπάρχει από την πλευρά των εταιρειών για βανδαλισμούς και άσχημες συμπεριφορές από οπαδούς.

Να σημειώσουμε επίσης ότι χιλιάδες οπαδοί θα παρακολουθήσουν τον τελικό στο «Αρτέμιο Φράνκι» από γιγαντοοθόνες.

Γι’ αυτό το γεγονός 25.000 άτομα έχουν αγοράσει εισιτήριο, ενώ μέχρι τη σέντρα ο αριθμός αναμένεται να ανέλθει στους 30.000. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και κάθε οπαδός των «βιόλα» που δεν θα καταφέρει να έρθει στην Αθήνα, θα προσπαθήσει να βρίσκεται στο γήπεδο της ομάδας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα