Πάτρα: Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο οι αγώνες «Βασίλης Σεβαστής»

24.05.2024 / 15:31
sevastis

Οι 2οι αγώνες στίβου «Βασίλης Σεβαστής» θα γίνουν το Σάββατο 25 Μαΐου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Τους αγώνες διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Στίβου Αθλόραμα Πάτρας υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου Βασίλη Σεβαστή, που διατέλεσε πρόεδρος και γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ.

Σε ανακοινωσή του ο συλλογος, επεσημαίνει: “Για τον Βασίλη Σεβαστή πιστεύουμε δεν χρειάζονται ειδικές αναφορές αφού ο Σεβαστής είναι συνυφασμένος με την σύγχρονη λαμπρή ιστορία του στίβου της χώρας μας. Η μεγάλη προσφορά του ως Πανελληνιονίκης, Βαλκανιονίκης και Μεσογειονίκης, ήταν το εφαλτήριο που τον πλημμύρησε με αγάπη και πάθος για τον Στίβο ώστε στην κυριολεξία να αφιερώσει και στη συνέχεια να δώσει ακόμη και την ζωή του.

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, σωματειακός προπονητής, τεχνικός σύμβουλος, εθνικός προπονητής και τέλος για είκοσι τέσσερα χρόνια Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, ήταν η ζωή του. Τα χρόνια που ήταν στην διοικητική ηγεσία του ΣΕΓΑΣ συνετέλεσαν στην αναμόρφωση του Κλασικού Αθλητισμού στην χώρα μας με τις μεγάλες επιτυχίες και από το σύνολο των φιλάθλων της χώρας μας χαρακτηρίστηκε ως η ΄Άνοιξη του Στίβου΄΄.

Φιλοδοξία μας είναι οι αγώνες στίβου ΄΄Βασίλης Σεβαστής΄΄, να αποτελούν ένα ετήσιο θεσμό για την πόλη μας, που εκτός από τον φόρο τιμής στο πρόσωπό του θα δίνουν μια ακόμα αγωνιστική ευκαιρία στους αθλητές της περιοχής μας και όχι μόνο και θέλουμε την συνεργασία των Σωματείων της περιοχής μας στους αγώνες τιμής και μνήμης στο πρόσωπό του”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα