Στην αναμονή το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων – Περιμένουν οδηγίες και αν ισχύσει η απαγόρευση μετακίνησης

28.11.2020 / 14:11
gko 3

Οι εργασίες στο Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων έχουν ξεκινήσει, έστω και αν δεν έχει χιονίσει ακόμα και σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, μάλλον για να γίνει αυτό, μάλλον θα περιμένουμε από τα μέσα Δεκέμβρη και μετά.

Ωστόσο, αυτό που απασχολεί τους ανθρώπους του Χιονοδρομικού Κέντρου, είναι τι θα γίνει με την λειτουργία τους κάτω από τις συνθήκες της πανδημίας κα του κορωνοϊού. Μέχρι ώρας η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σχετική απόφαση για τον τρόπο λειτουργίας του.

Βέβαια για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει πότε θα προχωρήσουμε στην άρση του lockdown, αλλά και στην άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων από νομό σε  νομό (δεν είναι απαραίτητα ταυτόσημα).

Το σίγουρο είναι ότι έρχεται μία ιδιαίτερα δύσκολη χειμερινή σεζόν, τόσο για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, όσο και για τα υπόλοιπα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας που αποτελούν το βαρόμετρο του χειμερινού τουρισμού.

Αυτό πάντως που κάνει εντύπωση, σύμφωνα με τα όσα μας έλεγε και ο πρόεδρος των ξενοδόχων Αχαΐας Δημήτρης Διαμαντόπουλος, είναι ότι όλα τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από χιονοδρομικά, έχουν κλείσει από τώρα για τις μέρες των Χριστουγέννων και των γιορτών, παρά το lockdown. Προφανώς κάτι θα ξέρουν αυτοί που τα κλείνουν…

(από εφημερίδα “Νεολόγος)

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα