Σωματείο “Ιπποκράτης”: “Λάθη επί λαθών και Διορθώσεις επί διορθώσεων – Ράβε ξήλωνε δουλειά να μην σου λείπει”

23.07.2021 / 10:49
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
3551973

Από τον ΑΠΡΙΛΙΟ του 2018, ως γνωστόν σε όλους, ήμασταν χωρίς ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, λόγω των λαθών που υπήρχαν στον ορισμό του, εξαιτίας του συγχωνευόμενου τότε οργανισμού του Νοσοκομείου μας.
Λάθη που χρειάστηκαν τρία ολόκληρα χρόνια για να διορθωθούν

ΝΑΙ καλά διαβάζετε, λάθη που διορθώθηκαν με τον ΝΕΟ ΟΡΙΣΜΟ αυτού του Οργάνου που ήλθε πρίν από λίγες, μετά από τρία και πλέον χρόνια συνεχών παρεμβάσεων μας προς όλους τους αρμοδίους, Διοίκηση, Υ.Πε και Υπουργείο.

Όπου δυστυχώς
Έκπληκτοι…. βρεθήκαμε και πάλι μπροστά σε 3 ΝΕΑ ΛΑΘΗ, για τα οποία ομολογουμένως, μετά την επισήμανσή μας, υπήρξε άμεση και ακαριαία αντίδραση διόρθωσής τους

Όπου και πάλι
Στη νέα διόρθωση, που ήλθε χθές (μία εβδομάδα μετά), βλέπουμε να παραμένει, το ένα από τα τρία λάθη, για το οποίο, σαφώς μπορούμε να διεκδικήσουμε την πανελλαδική πρωτοτυπία, πέρα από το σίριαλ των επαναλαμβανόμενων λαθών στις διορθώσεις, το ρεκόρ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ των αρμοδίων….

Και για να γίνουμε κατανοητοί
Στον νέο αυτό διορθωμένο ορισμό, κακώς και παρανόμως προβλέπονται δύο Διευθύντριες στην Νοσηλευτική Υπηρεσία με αποκλειστική ευθύνη του Διοικητή, αλλά και αυτών στο Υπουργείο Υγείας που στην συνέχεια υπογράφουν αυτόν τον ορισμό, όπου λίαν επιεικώς ευθαρσώς μπορούμε να πούμε ότι μάλλον δεν βλέπουν τι υπογράφουν…..
συνειδητές επιλογές ή ένδειξη για το ποίοι και πως μας διοικούν….
Την απάντηση ας την δώσουν οι ίδιοι…..

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα