«Σοκαρίστηκα που το #MeToo αφορούσε πρόσωπα που είχαμε φάει μαζί»

25.08.2021 / 15:39
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
vladimiros-kiriakidis

Μιλώντας στο περιοδικό Secret των «Παραπολιτικών», ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ιδιαιτέρως δημοφιλής ηθοποιός δεν δίστασε να τοποθετηθεί για ζητήματα-«φωτιά» όπως ο κοροναϊός και το lockdown που δημιούργησε αμέτρητες δυσκολίες στον κλάδο του, αλλά και το #MeToo που τράνταξε τον καλλιτεχνικό χώρο.

«Είμαι υπέρ του μέτρου να μπαίνουν στα κλειστά θέατρα μόνο εμβολιασμένοι, γιατί βάζω σε προτεραιότητα την υγεία των ανθρώπων», δήλωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Μπορώ όμως να καταλάβω κάποιον που φοβάται να κάνει το εμβόλιο. Και πιστεύω πως μέχρι το φθινόπωρο θα βρεθεί ένας σωστός τρόπος να αντιμετωπιστεί το θέμα. Αν ήμουν κυβέρνηση, θα πρότεινα τη μέρα που θέλει κάποιος να δει μια παράσταση, αν δεν είναι εμβολιασμένος, να κάνει ένα μοριακό τεστ και να μπαίνει στο θέατρο. Γιατί δεν μπορείς να αποκλείσεις κάποιον από το θέατρο».

Για τις αποκαλύψεις που έφερε το κίνημα #MeToo δήλωσε:
«Όταν αποκτάμε αυτή τη ρημάδα τη δόξα, το χρήμα και τη δύναμη της εξουσίας, τότε κάποιοι από εμάς τρελαίνονται. Νομίζουν πως είναι άτρωτοι και ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα. Στο εξής αυτό σίγουρα δεν θα συμβαίνει, γιατί θα φοβούνται.

»Εγώ είμαι κάθετα αντίθετος στην κατάχρηση της εξουσίας. Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο και δεν γνώριζα όλες αυτές τις λεπτομέρειες που βγήκαν στο φως. Όταν τις έμαθα, σοκαρίστηκα. Με σόκαρε περισσότερο ότι αφορούσαν πρόσωπα που γνώριζα και είχαμε φάει μαζί. Ότι το κακό ήταν δίπλα μου».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα