Σοκάρει 40χρονος που «νίκησε» τον κορωνοϊό: Φοβήθηκα για τη ζωή μου – Το μήνυμα στους αρνητές

03.11.2020 / 10:51
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Χωρίς τίτλο

Πέρασαν τέσσερις μήνες από τη νοσηλεία του 40χρονου Γιάννη Χατζηλάρη και έχει καταφέρει να αφήσει πίσω του την περιπέτειά του. Ωστόσο, ο άνδρας εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα και να παίρνει ειδική αγωγή.

Αγωνία, άγχος, έντονο στρες, κρίσεις πανικού… είναι μερικά από τα συμπτώματα που βιώνουν αρκετοί ασθενείς με Covid-19.

Όπως ο Γιάννης Χατζηλάρης, 40 ετών, πατέρας 2 παιδιών, ο οποίος τον περασμένο Μάιο νοσηλεύτηκε για ένα μήνα στο Σωτηρία με ήπια παθολογικά συμπτώματα. Όμως 4 μήνες μετά εξακολουθεί να παίρνει αγωγη για τις κρίσεις πανικού.

«Το μήνυμα που θα ήθελα να περάσω είναι ότι πολλοί άνθρωποι, ακόμη κι αν το περάσουν ανώδυνα παθολογικά, το περνούν επώδυνα νευρολογικά» αναφέρει.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Αυτές τις τέσσερις εβδομάδες που πέρασε στο νοσοκομείο, δεν θέλει να τις θυμάται. Είναι σα να τις έχει διαγράψει από τη μνήμη του.. Οι επισκέψεις ήταν ελάχιστες, σχεδόν απαγορευτικές.

«Τα παιδιά μου φοβήθηκαν, η επικοινωνία ήταν πολύ περιορισμένη…» σημειώνει και προσθέτει: «Δεν ήθελα να με βλέπουν σε αυτή την κατάσταση… Η σύντροφός μου ήταν η μόνη που ήθελα να είναι κοντά μου»

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου» απαντά στο κρίσιμο ερώτημα ο Γιάννης Χατζηλάρης, ο οποίος σήμερα, 4 μήνες μετά, έχει αφήσει πίσω του την περιπέτεια της νοσηλείας του.

«Εργάζομαι κανονικά, είμαι δυναμικός, βλέπω τα παιδιά μου» τονίζει στο MEGA και για κάθε αρνητή της πανδημίας, έχει μια αφοπλιστική απάντηση: «Να πρέπει ένας άνθρωπος τα τιμωρηθεί μπαίνοντας στη ΜΕΘ για να πιστέψει ότι υπάρχει κορονοϊός: Δηλαδή ήμαρτον».

Ο Γιάννης νιώθει ευγνωμοσύνη για τους γιατρούς του «Σωτηρία» που του στάθηκαν με επιστημονική επάρκεια αλλά και ανθρωπιά.

newpost.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα