Κλειστά από σήμερα τα γυμναστήρια

03.11.2020 / 11:24
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Δεν βρηκατε αυτο που ψαχνετε;

anoigoun_gimnastiria_124

Σε νέα καθημερινότητα μπαίνουν από σήμερα οι πολίτες με την εφαρμογή των νέων μέτρων εξαιτίας του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων του κορονοϊού.

Από σήμερα και για ένα μήνα θα παραμείνουν κλειστά, μεταξύ άλλων, εστιατόρια και καφετέριες και θα ισχύσει απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί.

Λουκέτο μπαίνει και στα γυμναστήρια, με τους ιδιοκτήτες και τους γυμναστές να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι με τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται.

«Τα γυμναστήρια δεν είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση, προσπαθούμε να βρούμε άλλες λύσεις για να έχουμε έσοδα σαν γυμναστές. Κάποιοι δεν τα κατάφεραν, έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους. Ο καθένας σπίτι του, υπάρχει η πλατφόρμα zoom. Η άσκηση έχει τρομερά οφέλη στην υγεία» είπε στο Mega ο γυμναστής και ιδιοκτήτης γυμναστηρίου της Καλλιθέας Σταύρος Μπαμάκος.

Για το θέμα μίλησε και η γυμνάστρια ‘Ελενα Δασκαλοπούλου δίνοντας οδηγίες και συμβουλές στους πολίτες. «Πρέπει να συμβουλευτούμε κάποια βίντεο, πρέπει να ξέρουμε αν αφορά τις ανάγκες μας. Να προσέχουμε, υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί από το σπίτι».

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα