Παρασκευή, 3.02.2023, 5:21 πμ

Σασμός-spoiler: Αυτό είναι το τέλος της σειράς – Τι θα γίνει με την αγάπη Αστέρη-Αργυρώς;

05.12.2022 / 13:43
sasmos

Ο παπά Μιχάλης είναι από τους δημοφιλείς χαρακτήρες της σειράς Σασμός του Alpha και από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς. Ο Μιχάλης Αεράκης μίλησε στο 7 μέρες tv και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς.

Ο Μαθιός θα τιμωρηθεί για το φόνο που διέπραξε;

Δε γίνεται να μην τιμωρηθεί. Δεν είναι δυνατόν να περάσουμε το μήνυμα ότι, αν είσαι μάγκας και μπορείς να κρυφτείς, σκότωσε, βίασε και θα τη γλιτώσεις. Κάποια στιγμή έρχεται και η κάθαρση, η τιμωρία. Και η τιμωρία περιμένει όλους αυτούς τους αρνητικούς ήρωες, που θα κληθούν να πληρώσουν το αντίτιμο. Όμως η ένωση των δύο οικογενειών θα γίνει, διότι υπάρχει αγάπη. Η αγάπη ξεπερνά τα πάντα. Και εδώ έχουμε μια βαθιά αγάπη μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς.

Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε τον Aστέρη και την Αργυρώ να παντρεύονται;

Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι κατάληξη θα έχει, η αγάπη τους. Πάντως, αυτά τα δύο άτομα θα είναι ο κεντρικός πυρήνας για να επέλθει η κάθαρση, ο σασμός. Και σασμός σημαίνει συμφιλίωση.

Ο παπα-Μιχάλης θα αποκαλύψει κάποια στιγμή τη δολοφονία που διέπραξε ο Μαθιός;

Ο ρόλος του παπα-Μιχάλη είναι καταλυτικός στην εξέλιξη αυτής της ιστορίας.

Κινδυνεύει ο παπα-Μιχάλης;

Όχι, δεν κινδυνεύει διότι είναι αγαπητός από όλες τις οικογένειες. Ο παπάς δεν έρχεται ως δικαστής για να αποδώσει δίκαιο στη μία οικογένεια και άδικο στην άλλη. Ο παπάς δεν κρίνει, αλλά προσπαθεί να συμφιλιώσει τις αντιθέσεις. Αυτή είναι η αποστολή του και στο τέλος θα τα καταφέρει. Δεν μπορεί η σειρά να λέγεται «Σασμός» και να μη γίνει σασμός. Οπότε θα υπάρξει στο τέλος αυτό που λέμε happy end!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα