Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του αδελφού του 24χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά για να πιάσει τον σταυρό

11.01.2021 / 21:43
γκο 21

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 24χρονου ο οποίος τα Θεοφάνια βούτηξε στα νερά της Αμάρυνθου για να πιάσει τον σταυρό. Ο νεαρός δεν υπολόγισε σωστά το βάθος του νερού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται στην εντατική του ΚΑΤ δίνοντας τη δική του μάχη.

Ο αδελφός του μ’ ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές, του ζητά να παλέψει για χάρη του. «Αδελφέ μου είσαι ο πρωταρχικός λόγος ύπαρξης μου και το καμάρι μου! Πάλεψε για χάρη μου, όπως παλεύω κι εγώ για σένα τόσους μήνες! Είσαι η ζωή μου όλη, είσαι τα πάντα μου. Σ΄ αγαπώ!!» αναφέρεται στο μήνυμα του σύμφωνα με την εκπομπή «Live News».

Έξω από το δωμάτιο της εντατικής του νοσοκομείου, οι γονείς του, ο αδελφός του και η αρραβωνιαστικιά του προσεύχονται να τελειώσει γρήγορα ο εφιάλτης.

«Εμείς σαν οικογένεια, σαν συγγενείς έχουμε εμπιστοσύνη στους γιατρούς τους επιστήμονες. Κι ελπίζουμε στον Θεό. Περιμένουμε το παιδί μας να ξανασταθεί όρθιο. Ελπίζουμε στον Θεό κι αυτό που ζητάμε από τον κόσμο είναι μια προσευχή και μια ευχή» ανέφερε ο θείος των παιδιών.

Η μοιραία βουτιά του 24χρονου στην Αμάρυνθο την ημέρα των Θεοφανίων για τον σταυρό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα με τους γιατρούς να μην μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο πλήρους τετραπληγίας σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Ο ψαράς, ο οποίος μετέφερε τον 24χρονο με το καΐκι του, περιέγραψε στο «Live News» όσα έζησε εκείνη την ημέρα. «Χέρια πόδια δεν είχε (επαφή) καθόλου. Το παιδί δεν κουνιόταν. Τα μάτια του όμως τα είχε ανοιχτά, μίλαγε και καταλάβαινε δηλαδή έλεγε ότι κρυώνω, ήθελε κουβέρτα, ήθελε νερό. Το παιδί λίγο αν κουνήσει χέρια πόδια, θα επανέλθει Είναι δυνατό παλικάρι, ψηλό, βαρύ δηλαδή εγώ τον κατάλαβα στα χέρια μου» ανέφερε ο ψαράς.

Ήταν το τάμα του να βουτήξει να πιάσει το σταυρό για τον αδελφό του που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ. Δεν εκτίμησε σωστά το βάθος και έπεσε στα βράχια. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του, η κατάσταση της υγείας του Γιάννη παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή.

«Αυτό που χρειάζεται ο αδελφός μου αυτή τη στιγμή είναι η από καρδιάς προσευχή όλων μας για να φανεί δυνατός στο σταυρό που του ανέθεσε ο Θεός. Και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει επάξια και παλικαρίσια όπως στη μέχρι τώρα αξιέπαινη και αξιοζήλευτη πορεία του» τόνισε ο αδερφός του 24χρονου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα