Πολυτεχνείο: Το ΚΚΕ έκανε πορεία στέλνοντας SMS με κωδικό μετακίνησης 1 στο 13033

17.11.2020 / 14:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
πορειασ

Συγκέντρωση και πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία, για να τιμήσει την επέτειο του Πολυτεχνείου, πραγματοποίησε νωρίτερα το ΚΚΕ. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, με τη συμμετοχή περίπου 200 ατόμων, έγινε συγκέντρωση του ΚΚΕ, έξω από τον σταθμό του μετρό στο Μέγαρο Μουσικής για είκοσι λεπτά και στη συνέχεια προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, αλλά δεν μπόρεσαν, γιατί υπήρχε φραγμός της Αστυνομίας.

Έξω από τον σταθμό του μετρό οι συγκεντρωμένοι φώναξαν διάφορα συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν μετά από συστάσεις της ΕΛΑΣ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του ΕΑΤ ΕΣΑ. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο Δ.Κουτσούμπας διαβεβαίωσε ότι θα διαλυθεί η συγκέντρωση, όπως και τελικά έγινε.

Οι συμμετέχοντες φορούσαν μάσκες και τηρούσαν τις αποστάσεις.

Πώς όμως το ΚΚΕ κατάφερε να αιφνιδιάσει τις Αρχές και να κάνει πορεία; Με αποστολή SMS 1 στο 13033.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αρκετά μέλη του ΚΚΕ είχαν στείλει SMS με τον κωδικό 1 στο 13033 για λόγους υγείας.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι περισσότεροι ισχυρίστηκαν ότι πήγαιναν στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», το οποίο και σήμερα εφημερεύει.

Πηγή: newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα