Ο Δήμαρχος Κ. Πελετίδης στον MAX FM για το φράγμα: “Δεν είναι εμπόρευμα το νερό”

14.01.2021 / 9:42
peletidis_dimarxos_patras_2019

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κωνταντίνος Πελετίδης μίλησε στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου και στον Μax FM για την διαχείριση του φράγματος Πείρου Παραπείρου. Ο Δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν θα καθορίζει το νερό της πόλης ένας ιδιώτης, “δεν υπάρχει τιμή να διαπραγματευτούμε με κανέναν ιδιωτή, καθώς το νερό δεν είναι εμπόρευμα αλλά φυσικό αγαθό”. ” ‘Οσο είμαστε Δημοτική Αρχή ο Πατραϊκός λαός δεν θα πληρώνει το νερό, κάτι το οποίο έχουμε ξεκαθαρίσει και στην Κυβέρνηση”.

“Η Δημοτική Αρχή αγωνίστηκε και αγωνίζεται να μη φορτωθεί στο λαό της Πάτρας, αλλά και της Δυτικής Αχαΐας και του Ερυμάνθου, το κόστος συντήρησης και λειτουργίας του φράγματος Πείρου – Παραπείρου, που ανέρχεται ετησίως στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό μέχρι σήμερα έχει γίνει κατορθωτό και για τα 5 επόμενα χρόνια ο λαός των τριών (3) Δήμων θα γλιτώσει 20 εκατομμύρια ευρώ. Είναι επιτυχία να μην επιβαρυνθούν εκ νέου για το νερό που θα φτάνει στο διυλιστήριο της Πάτρας και στις δεξαμενές των γειτονικών Δήμων.

Χάρη στους αγώνες μας, διασφαλίστηκαν όλα τα παραπάνω. Σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Όταν το δίκιο είναι με το μέρος μας, θα ξεπερνάμε συνεχώς εμπόδια που θα παρουσιάζονται.”

Δήμος Πατρέων: Ο πατραϊκός λαός θα διασφαλίσει να έρχεται το νερό από το Φράγμα Πείρου – Παράπειρου, δωρεάν

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα