“Το  «Δ. Τόφαλος» διοικείται από το ΠΕΑΚ Πάτρας και όχι από τον Δήμο”

15.04.2024 / 16:13
Pale_de_spor_Patras_Dimitris_Tofalos

Οι προγραμματισμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις ομάδων στο «Δ. Τόφαλος» δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μουάι Τάι στην συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση του ΠΕΑΚ Πάτρας. 

Δυστυχώς αυτή η εξέλιξη θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί, αν η Δημοτική Αρχή και η Ομοσπονδία του Αθλήματος είχαν φροντίσει να ενημερώσουν έγκαιρα και όπως προβλέπεται την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας. Αν αυτού και χωρίς να υπάρξει η προβλεπόμενη ενημέρωση, η Δημοτική Αρχή δια του αρμόδιου Αντιδημάρχου, ανακοίνωσαν την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για το διάστημα από 31 Μαΐου έως 10 Ιουνίου στην Πάτρα, παρακάμπτοντας κάθε διαδικασία συνεργασίας. 

Ίσως να πρέπει να τους υπενθυμίσουμε πως το «Δ. Τόφαλος» δεν ανήκει στην Δημοτική Αρχή, αλλά διοικείται από το ΠΕΑΚ Πάτρας. Θέλουμε αναμφισβήτητα η Πάτρα να φιλοξενεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και αυτό το έχουμε αποδείξει όλο το προηγούμενο διάστημα. Όχι όμως πρόχειρα και αυθαίρετα, με νοοτροπίες που προσβάλλουν βάναυσα, αμφισβητώντας το έργο της Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας. Επιτέλους σε αυτή την πόλη κάποτε να συνεννοηθούμε”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα