Πάτρα: Το “culture and shopping” επανέρχεται στην δράση για την ενίσχυση της αγοράς με τουρίστες

23.06.2021 / 21:51
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 48

Το “culture and shopping” ετοιμάζεται να “τρέξει” μετά από έναν χρόνο απουσίας, λόγω της πανδημίας και τις μειωμένης άφιξης των τουριστών στην περιοχή μας το καλοκαίρι του 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μηνύματα που έχουν ληφθεί από τα ξένα ταξιδιωτικά πρακτορεία για τον ερχομό τουριστών στην περιοχή μας είναι θετικά και η τουριστική κίνηση το φετινό καλοκαίρι θα ξεπεράσει το 60% της κίνησης που είχε η Δυτική Ελλάδα το καλοκαίρι του 2019.

Αυτό ανάβει το «πράσινο» φως για να τρέξει το συγκεκριμένο πρόγραμμα στην Πάτρα, φέρνοντας τουρίστες από τα ξενοδοχεία της Δυτικής Ελλάδας στην αγορά της αχαϊκής πρωτεύουσας, προκειμένου να κάνουν τα ψώνια τους και να δουν από κοντά τα μνημεία και τα σημεία αναφοράς της πόλης.

Οι χάρτες θα τοποθετηθούν στα 54 ξενοδοχεία της περιοχής που συνεργάζονται όλα αυτά τα χρόνια με το πρόγραμμα,  ξεκινώντας από την Σκαφιδιά της Ηλείας και φτάνοντας έως την Αιγιαλεία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα τα χρόνια πριν από την πανδημία έφερε εκατοντάδες τουρίστες στην Πάτρα από τα ξενοδοχεία της γύρω περιοχής.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα