Πάτρα: Τι λέει ο 29χρονος που δέχθηκε την επίθεση στο Σκαγιοπούλειο

17.10.2021 / 14:36
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 35

Πολιτικό «χρώμα» εκτιμάται πως έχει η καταδρομική επίθεση που συνέβη το βράδυ της Τρίτης σε κατάστημα εστίασης στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου στην Πάτρα. Θύμα ένας 29χρονος ο οποίος περιγράφει το περιστατικό που βίωσε, σε μια επίθεση που διήρκησε μόλις ένα λεπτό, όταν ο ίδιος και ένας ακόμη φίλος του κάθονταν σε εξωτερικό χώρο καφετέριας.

Ο τρόπος της επίθεσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δείχνει πώς πιθανόν πρόκειται για άτομα που κινούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και η επίθεση συνδέεται με πολιτικές αντιπαραθέσεις. 

Η στιγμή της επίθεσης

Ο 29χρονος μιλώντας για τις συνθήκες της επίθεσης ανέφερε τα εξής:

«Καθώς βρισκόμουν στην συγκεκριμένη καφετέρια με έναν φίλο μου και πίναμε ένα ποτό, ξαφνικά δέχθηκα αιφνιδιαστική επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων που αποτελούνταν από δέκα άτομα. Η επίθεση ήταν αστραπιαία, δεν πρόλαβα να αντιδράσω, το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να προστατεύσω τον εαυτό μου. Η επίθεση διήρκησε περίπου ένα λεπτό, προσπαθώντας και εγώ να προστατευτώ όσο περισσότερο μπορώ κινήθηκα προς την κατεύθυνση των ταξί. Η ομάδα των ατόμων, αφότου με χτύπησε με κοκάλινα γάντια, πτυσσόμενα γκλόπ και με σιδερογροθιές έφυγαν. Δεν μου είπαν κάτι. Δεν μπορώ να υποθέσω τα κίνητρα της επιθέσεως στην παρούσα φάση».

«Υπήρξε δραστηριότητα μου παλαιότερα σε πολιτικό χώρο»

Η επίθεση, πάντως, δεν αποκλείεται να σχετίζεται και με την πολιτική καθώς ο 29χρονος

«Δεν μπορώ να πω αν είναι άτομα συγκεκριμένου χώρου, μπορώ να κάνω κάποιες συσχετίσεις αλλά δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα, όταν μιλάμε για άτομα που είχαν μια συγκεκριμένη αμφίεση, με καλυμμένα πρόσωπα και γάντια. Υπήρξε κάποια δραστηριότητα μου, παλαιότερα, σε πολιτικό χώρο, οπότε μπορεί να υπάρχει μια συσχέτιση, αλλά μιλάμε για παλαιότερα. Το φίλο μου μόνο τον έσπρωξαν, κατά την διάρκεια της αντίδρασης του, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει το χέρι του. Εμένα με χτύπησαν στο αριστερό μου μάτι έκανα τρία ράμματα, χτύπησα στο δεξί μάτι στην κάτω πλευρά και από το πτυσσόμενο γκλόπ στον τετρακέφαλο του αριστερού μου ποδιού και στον αγκώνα τον αριστερό. Υπάρχει φόβος, όταν βρίσκεσαι σε ένα σημείο και δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί ανά πάσα ώρα και στιγμή, μέσα σε έναν σχετικά κεντρικό δρόμο, εννοείται υπάρχει φόβος και ανησυχία».

ΕΛΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

(από την εφημερίδα «Νεολόγος»).

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα