Πάτρα: Στο Γυμνάσιο του Αγίου Βασιλείου και στα Αρσάκεια ο Φωκίων Ζαϊμής

12.09.2023 / 11:16
IMG_20230912_110426 (1)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης βρέθηκε στον Αγιασμό σχολικών συγκροτημάτων. Ο κ. Ζαΐμης επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Αγίου Βασιλείου Πατρών και τη Φιλεκπαιδευτική εταιρεία- Αρσάκεια σχολεία Πατρών.

«Μια νέα σχολική χρονιά με όνειρα, προσδοκίες και διάθεση για μάθηση ξεκίνησε! Το πρώτο κουδούνι είναι, πάντα, ιδιαίτερα συγκινητικό  για τα πρωτάκια στα οποία θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου μια καλή μαθητική πορεία, αλλά και καλή δύναμη σε όλους τους μαθητές των υπόλοιπων τάξεων.

Επίσης,  εύχομαι σε όλους τους εκπαιδευτικούς μια χαρούμενη δημιουργική χρονιά. Αξίζει να γνωρίζουμε, επίσης , όλοι ότι σ’ ένα σχολείο δεν έχουν σημασία, μόνο, τα κτίρια και οι υποδομές, αλλά, πρωτίστως το ανθρώπινο δυναμικό ήτοι δάσκαλοι,  καθηγητές, προσωπικό που σε συνεργασία με τους γονείς θα επιτύχουν το καλύτερο για τα παιδιά μας», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

Τον κ. Ζαΐμη υποδέχτηκαν μεταξύ άλλων ο κ. Μάνος Πετράκης , Διευθυντής Αρσακείου ΓΕΛ Πατρών, ο κ. Δημήτρης Βλαχοδημητρόπουλος Διευθυντής Γυμνασίου Αρσακείου και η κα Σύριου Κωστούλα,Διευθύντρια Γυμνασίου Αγ. Βασιλείου

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα