Παρασκευή, 24.06.2022, 10:54 πμ

Πάτρα: Πολλά φαινόμενα παραβατικών συμπεριφορών από εξωσχολικούς στο 26ο Δ.Σ.

19.05.2022 / 13:05
sxoleia-thrania-korwnoios-1-scaled

Πολύ συχνά είναι πλέον τα φαινόμενα παραβατικών συμπεριφορών και φθορών από εξωσχολικούς στους χώρους του 26ου Δημοτικού σχολείου Πατρών  στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Μάλιστα πρόσφατα υπήρξε περιστατικό όπου εξωσχολικοί βρεθήκαν στο σχολείο και έκαναν φθορές και ήταν μετά από λίγο βρέθηκε στο σημείο ο διευθυντής του σχολείου  και τους έκανε παρατήρηση, η «απάντηση» τους ήταν ύβρεις αλλά και πέτρες  παραλίγο να τους προκαλέσουν σωματική βλάβη.

Οπως ήταν φυσικό ο διευθυντής κάλεσε την αστυνομία για να επιληφθεί της κατάστασης όμως τα φαινόμενα αυτά είναι πλέον πολύ συχνά.

Για αυτό το λόγο  σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου εξέδωσε έστειλε επιστολή στην δημοτική αρχή και ζητά να ληφθούν άμεσα μέτρα ώστε αφενός να μην υπάρξουν νέες ζημιές και αφετέρου να μην τραυματιστεί κάποιο παιδί από τις παραβατικές συμπεριφορές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του dete.gr τα αιτήματα που έχουν τεθεί απ το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων μαζί με την διεύθυνση του σχολείου , είναι να εγκριθεί χρηματοδότηση από τη αντιδημαρχεία παιδείας για να τοποθετηθούν κάμερες περιμετρικά του σχολείου, να τοποθετηθεί σχολικός φύλακας που θα μένει μέχρι τις 16.00 αλλά και τις βραδινές ώρες να υπάρξει περιφρούρηση από περιπολικά της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα