Ηλεία: Διαμαρτυριών κάτοικων για τον δρόμο της Πατρών-Πύργου, τι δηλώνει ο Σ. Μυλωνάς στο dete.gr

19.05.2022 / 13:41
milonas_gomosto-ink

Το πρωί της Πέμπτης, κάτοικοι στη περιοχή του Γομοστού, έκαναν αποκλεισμό του δρόμου της νέας Εθνικής οδού, κάνοντας διαμαρτυρία όπου ζητούν από την πολιτεία να προχωρήσει σε αλλαγή της  χάραξης για τη κατασκευή της νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου.

Στο πλευρό των κάτοικων βρέθηκε και ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς ο οποίος  στήριξε την διαμαρτυρία και ζητά και αυτός από την πλευρά του να προχωρήσει σε αλλαγή χάραξης του δρόμου.

«Η νέα διαγράμμιση επί της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου στο ύψος του Γομοστού είναι εντελώς προβληματική. Στην πραγματικότητα κόβει το χωριό στα δύο και απαγορεύει την επικοινωνία. Οι δρόμοι υπάρχουν για να διευκολύνουν την κυκλοφορία και όχι για να την εμποδίζουν» ανέφερε σε δήλωσή του στο dete.gr ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε:

«Συναντήθηκα με τους κατοίκους και διαπίστωσα το πρόβλημα που απόκτησαν. Θα επιδιώξω συναντήσεις με την Περιφέρεια που έχει δημοπρατήσει το έργο και όλους τους συναρμόδιους προκειμένου να αρθεί αυτή η διαγράμμιση και να παραμείνει δυνατή η ελεύθερη μετακίνηση των κατοίκων του Γομοστού» κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα