Πάτρα: Ούτε το 10% του τζίρου τους δεν έχουν πιάσει τα μαγαζιά με το click away

21.12.2020 / 21:44
ko 19

Κάτω από το 10% του κανονικού τους τζίρου είναι ο τζίρος των εμπορικών καταστημάτων σε αυτές τις μέρες του click away.

Το ενδιαφέρον είναι ελάχιστο και τα νούμερα απογοητευτικά , δικαιώνοντας τις απαισιόδοξες προσδοκίες των εμπόρων για τη λειτουργία του νέου συστήματος.

Η μικρή κίνηση που υπάρχει σε αυτές τις μέρες εντοπίζεται κυρίως στα μαγαζιά με είδη παιχνιδιών, στα καταστήματα με καλλυντικά και γενικότερα στα είδη που δεν χρειάζονται δοκιμές.

Αντίθετα η κίνηση στα καταστήματα με ρούχα, ανδρικά , αλλά και γυναικεία ενδύματα, με αθλητικά ή ακόμα και στα υποδήματα είναι από ελάχιστη έως μηδενική.

Πολλά από τα μαγαζιά δεν λειτουργούν καν τις απογευματινές ώρες δείγμα της απογοήτευσης που επικρατεί, έχοντας αφήσει απλά στην τζαμαρία το τηλέφωνο τους για τυχών παραγγελίες για όποιον ενδιαφέρεται.  

Ήδη πάντως έχουν ξεκινήσει να φαίνονται στην αγορά οι συνέπειες όλης αυτής της κατάστασης με καταστήματα να μαζεύουν και να πακετάρουν τα πράγματα τους και ενώ υποτίθεται ότι βρισκόμαστε σε εορταστική περίοδο.

Άλλα πάλι προχωρούν σε εκποίηση. Σε γενικές γραμμές η κατάσταση είναι δραματική για το εμπόριο της Πάτρας και το αύριο τουλάχιστον δυσοίωνο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα