Παρασκευή, 12.08.2022, 10:10 μμ

Η αγάπη είναι παντού και οι Πατρινοί το απέδειξαν περίτρανα

21.12.2020 / 21:53
κο 19

Η Πάτρα έδειξε την ανθρωπιά της και όχι μόνο κατόρθωσε να επανασυνδέσει το ρεύμα στην μητέρα και στον 8χρονο γιο της που ζούσαν εδώ και 1,5 μήνα στο σκοτάδι, αλλά συγκέντρωσε τρόφιμα και ρούχα.

Ήταν τόσο μεγάλη η ανταπόκριση που το διαμέρισμα της οικογένειας γέμισε από είδη και τρόφιμα, ενώ έφτασαν για να δοθούν πράγματα και σε άλλες τρεις οικογένειες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Πρωταγωνιστής στην όλη κινητοποίηση ήταν ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Κούλος που από την πρώτη στιγμή έτρεξε το θέμα. Μάλιστα έγραψε στο facebook θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στην κινητοποίηση:

«Ένα θα πω: Χαίρομαι για τους φίλους μου. Σήμερα τελικά δεν πήγαμε σε μια οικογένεια. Πήγαμε σε τρεις διαφορετικές οικογένειες και κάναμε το καλύτερο δυνατό για αυτούς, ειλικρινά με πολύ αγάπη.

Θα πω ξεχωριστά μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Α-Β ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 1( Ακτή Δυμαίων ) για την άμεση ανταπόκριση και προσφορά των εργαζομένων εκεί. Κι ένα μεγάλο ακόμα στα παιδιά που ήρθαν και πήγαμε μαζί Παναγιώτη Ευστρατίου Δελής, Marios Zacharopoulos, Dimitris Moraitis.

Αφού είμαστε πολλοί σίγουρα και κάποιοι άλλοι θα χρειάζονται βοήθεια. Εδώ είμαστε όλοι. Αλήθεια δεν ξέρω τι να πω σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν. Ίσως ένα ευχαριστώ χωρίς μπράβο να αξίζει παραπάνω. Ευχαριστώ!»

(Η φωτογραφία «εντοπίστηκε» στο facebook και είναι οι εργαζόμενοι στο «Βασιλόπουλο» που έσπευσαν να βοηθήσουν).

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα