Πάτρα: Ο κόσμος γνωρίζει και αγκάλιασε τη συναυλία της εκκλησίας που μοιράζει αγάπη (φωτό και βίντεο)

06.09.2021 / 20:25
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 25

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου της Πάτρας στη συναυλία που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, φέρνοντας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η συναυλία αυτή έχει έναν ιερό σκοπό που δεν είναι άλλος από το να ενισχύσει το φιλανθρωπικό έργο της τοπικής εκκλησίας που ως γνωστόν είναι μεγάλο δίνοντας τουλάχιστον 2.000 μερίδες φαγητού σε καθημερινή βάση σε οικογένειες της Πάτρας, αλλά και προχωρώντας σε ένα πλήθος δράσεων αρκετές εκ των οποίων δεν βλέπουν καν το φως της δημοσιότητας.

Όμως ο κόσμος γνωρίζει το έργο της τοπικής εκκλησίας για αυτό και φρόντισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της για την φιλανθρωπική αυτή συναυλία, δίνοντας ένα δυναμικό παρών στις κερκίδες του Σταδίου και διασκεδάζοντας με αυτούς τους δύο ξεχωριστούς καλλιτέχνες.

«Ο Πατραϊκός λαός είναι ο λαός της αγάπης» είπε ο σεβασμιοτατος στο σύντομο χαιρετισμό του, συγκινημένος βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου που έδειξε με την παρουσία του ότι εκτιμάει το έργο της εκκλησίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι χαιρετισμό απεύθυνε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης που ήταν στο Στάδιο και παρακολούθησε τη συναυλία.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο πριν από την έναρξη της συναυλίας:

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα