Πάτρα: Ο Δήμος συνάντηση με αποφοίτους του μουσικού σχολείου, τι συζήτησαν

28.01.2022 / 14:05
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
moysiko_sxoleio_dimos

Συνάντηση με  εκπροσώπους του συλλόγου απόφοιτων του μουσικού σχολείου Πατρών είχε τη Παρασκευή ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης ο αλλά και η  Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Το αντικείμενο της συνάντηση ήταν το αίτημα των αποφοίτων ήταν να βρεθεί μια λύση στα προβλήματα του σχολείου, κυρίως σε ό,τι αφορά το κτιριακό και τα γενικότερα θέματα ακαταλληλότητας του χώρου.

Η ανακοίνωση:« Με το Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο, ο Σύλλογος Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Πατρών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του Συλλόγου, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα του σχολείου, κυρίως σε ό,τι αφορά το κτιριακό και τα γενικότερα θέματα ακαταλληλότητας του χώρου.

Ο Δήμαρχος, ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για την ανάπλαση της πρώην χαρτοποιίας Λαδόπουλου, με στόχο τη δημιουργία μιας μικρής «πόλης» μέσα στο κτιριακό συγκρότημα, ενός χώρου που θα είναι «ανοικτός» στην γειτονιά, θα περιλαμβάνει χρήσεις που θα τον καθιστούν λειτουργικό και ενεργό όλο το 24ωρο και μέσα σ’ αυτόν, εκτός των άλλων, θα εγκατασταθεί και το Μουσικό Σχολείο της Πάτρας.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, αναφέρθηκε στην απαγόρευση πρόσληψης μόνιμου προσωπικού και μουσικών, οι οποίοι είναι αναγκαίοι, ώστε να στελεχωθούν οι σχετικές δομές του. Η κυβερνητική στόχευση είναι η ιδιωτικοποίηση των αντίστοιχων υπηρεσιών και η γενίκευση των ελαστικών σχέσεων εργασίας, κάτι στο οποίο δεν συμφωνεί η Δημοτική Αρχή και γι’ αυτό ο αγώνας της είναι διαρκής.

Η συνάντηση, που έγινε σε θετικό κλίμα, έκλεισε με την «υπόσχεση» ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία για το καλό του Μουσικού Σχολείου της πόλης μας”.

Διάβαστε επίσης: Πάτρα: Την 1η Φεβρουαρίου συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου, δείτε για ποια θέματα

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα