Παρασκευή, 27.11.2020, 5:42 μμ

Πάτρα – κορωνοϊός: Μπλόκα, περιπολίες και εξορμήσεις με αυστηρούς ελέγχους από την ΕΛ.ΑΣ.

20.11.2020 / 19:48
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ÅËÅÃ×ÏÉ ÔÇÓ ÅË.ÁÓ ÃÉÁ ÔÇ ÄÉÁÐÉÓÔÙÓÇ ÐÁÑÁÂÉÁÓÇÓ ÔÙÍ ÌÅÔÑÙÍ ÁÐÏÖÕÃÇÓ ÊÁÉ ÐÅÑÉÏÑÉÓÌÏÕ ÔÇÓ ÄÉÁÄÏÓÇÓ ÔÏÕ ÊÏÑÙÍÏÚÏÕ ÓÔÏ ÄÇÌÏ ÔÏÕ ÁÉÃÁËÅÙ

Σε επιφυλακή παραμένει η αστυνομία για τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, στήνοντας μπλόκα από το πρωί έως το βράδυ σε κομβικά σημεία της Πάτρας, ενώ ταυτόχρονα γίνονται και περιπολίες στο κέντρο.

Η παρουσία της αστυνομίας στους δρόμους της πόλης είναι διακριτική, ωστόσο ταυτόχρονα γίνεται και αιφνιδιαστική σε σημεία όπου έχει λάβει ειδοποιήσεις ότι υπάρχει κόσμος και χαλαρότητα, χωρίς να τηρούνται τα μέτρα.

Οι έλεγχοι της αστυνομίας δεν περιορίζονται μόνο στα μηνύματα των sms, αλλά έχουν πέσει πρόστιμα ακόμα και σε περιπτώσεις πεζών που δεν φορούσαν καλά την μάσκα τους, μη καλύπτοντας τη μύτη τους.

Μέχρι ώρας υπάρχει μία στάση συμμόρφωσης των πολιτών με τα μέτρα, χωρίς αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι είναι αρκετά χαλαροί, χωρίς καν να φορούν μάσκα, όσο επικίνδυνο και αν είναι αυτό. Πάντως οι έλεγχοι της αστυνομίας είναι αυστηροί και χωρίς επιείκεια στους παραβάτες.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα