Αχαΐα – κορωνοϊός: Μετά την εκτόξευση ήρθε η πτώση – Ευελπιστούν σε ύφεση από την ερχόμενη εβδομάδα

20.11.2020 / 20:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 1

Μετά το αρνητικό ρεκόρ των 52 κρουσμάτων που είχαμε την Πέμπτη για την περιφερειακή ενότητα της Αχαΐας, ακολούθησε η πτώση στον αριθμό αυτόν την επομένη, πέφτοντας στα 29.

Το σύνολο του αριθμού των κρουσμάτων μέσα στον μήνα Νοέμβριο έφτασε τα 528 στην Αχαΐα και αποτελεί το μεγαλύτερο μηνιαίο νούμερο για την περιοχή, χωρίς καν να έχει τελειώσει ο μήνας, από τον Μάρτιο που ξεκίνησε η πανδημία.

Η διασπορά εξακολουθεί να δείχνει μία δυναμική, όμως, είναι ενθαρρυντικό ότι μετά την εκτόξευση των κρουσμάτων που είχαμε την Πέμπτη, ότι ο αριθμός αυτός μειώθηκε. Το πώς θα εξελιχθεί ο ιός αυτό θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο, κλείνουμε πλέον σχεδόν δύο εβδομάδες από τη στιγμή που ξεκίνησε το lockdown και τα κρούσματα που αναφέρονται από τον ΕΟΔΥ, έχουν να κάνουν κυρίως με τις μέρες πριν από την καραντίνα.

Οι ειδικοί ευελπιστούν έτσι  ότι από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει μία μείωση των κρουσμάτων κυρίως λόγω του lockdown που όπως όλα δείχνουν θα πάρει παράταση μίας εβδομάδας τουλάχιστον.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα