Πάτρα – ΚΙΝΑΛ: Στηρίζει ανοικτά Ανδρουλάκη ο Νίκος Μοίραλης

19.07.2021 / 22:38
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
nta 33

Με δήλωσή του ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μοίραλης, Γραμματέας νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αχαΐας και Μέλος της κεντρικής επιτροπής  του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, εκφράζει την ανοικτή στήριξή του στην υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «χρειαζόμαστε μια αλλαγή που θα μας ταρακουνήσει και θα προσδώσει την απαιτούμενη ανανέωση που ζητάει διακαώς η βάση μας καθώς και πολλοί πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που καρτερικά περιμένουν να δουν κάτι να αλλάζει για να επαναπατριστούν”»

Η πλήρης δήλωση του Νίκου Μοίραλη, η στήριξη του οποίου επίσης αλλάζει τα μέχρι σήμερα δεδομένα στον χώρο του τοπικού ΠΑΣΟΚ, έχει ως εξής:

 “Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ μπαίνει βάση καταστατικού σε εσωτερική προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη του επικεφαλής της παράταξης μας καθώς το Νόεμβριο συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη νίκη της Φώφης Γεννηματά. Τον προσεχή Σεπτέμβριο η κεντρική επιτροπή του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ θα συνεδριάσει αφού λάβει την εισήγηση από το πολιτικό συμβούλιο και θα αποφασίσει για τον τρόπο που θα εκλέξουμε το νέο αρχηγό μας. Βασικό μέλημα όλων των εμπλεκομένων στη διαδικασία αυτή ειναι να ξεπεράσουμε τους 200.000 ψηφοφόρους του 2017 και να λάβουμε τη πολιτική νομιμοποίηση από την βάση της δημοκρατικής παράταξης. Το στοίχημα της μεγάλης προσέλευσης στις κάλπες είναι η βασική προϋπόθεση για να δώσουμε τον αέρα πνοής και τις βάσεις ώστε ο νέος ΠΡΟΕΔΡΟΣ να ξεκινήσει το πορεία του με μοναδικό σκοπό το διψήφιο ποσοστό και την αυτόνομη στάση μας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Μέχρι στιγμής έχουν εκφράσει την επιθυμία να διεκδικήσουν την πρωτοκαθεδρία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ η Φωφη Γεννηματά, ο Ανδρέας Λοβέδρος κι ο Νίκος Ανδρουλάκης. Οφείλουμε όλοι εμείς που πιστεύουμε πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πρωταγωνιστήσει στα δημόσια δρώμενα να διασφαλίσουμε τον πολιτικό πολιτισμό μεταξύ μας και να υποχρεώσουμε τους 3 διεκδικητές να έχουν ενωτικό λόγο και να δεσμευτούν προεκλογικά πως ακόμη κι αν ηττηθούν σε προσωπικό επίπεδο θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή της παραταξης την επόμενη μέρα των εσωκομματικών διαδικασιών.

Δεν περισσεύει κανείς μας και η συστράτευση όλων των δυνάμεων κρίνεται αναγκαία αν επιθυμούμε πραγματικά να αποτελέσουμε ένα σοβαρό πλειοψηφικό προοδευτικό πόλο στην Ελληνική πολιτική σκηνή.

Η προσωπική μου επιλογή στην συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία έχει χωρίς δισταγμό και δεύτερες σκέψεις ονοματεπώνυμο… ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ.

1) Χρειαζόμαστε μια αλλαγή που θα μας ταρακουνήσει και θα προσδώσει την απαιτούμενη ανανέωση που ζητάει διακαώς η βάση μας καθώς και πολλοί πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που καρτερικά περιμένουν να δουν κάτι να αλλάζει για να επαναπατριστούν.

2) Η διαδρομή του Νίκου Ανδρουλακη στην Ευρωβουλή και η πρωταγωνιστική του στάση στα εθνικά και πατριωτικά ζητήματα προσδίδει στην παράταξη μας μια δυναμική διείσδυσης σε ένα πολιτικό κοινό που δεν ψηφίζει το Κίνημα Αλλαγής σήμερα.

3) Η ψύχραιμη στάση του και η στήριξη στην Φωφη Γεννηματά από την επόμενη μέρα των εκλογών του 2017 απέδειξε πως ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει τα εχέγγυα να λειτουργήσει ενωτικά εφόσον κερδίσει σε αυτη την μάχη.

4) Η ηγετική του φυσιογνωμία και η αποδοχή του στη νέα γενιά είναι η ελπίδα για την ηλικιακή ανανέωση σε επίπεδο στελεχών αλλά και των ψηφοφόρων που τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη. Προχωράμε #ΜΑΖΙ γιατί το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη μια καινούργια περπατησιά!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα