Ελεονώρα Μελέτη στον Max FM: «Υποψήφια για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη γυναίκα»

08.05.2024 / 13:22
image

H Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Max FM και μίλησε για την αποφασή της να συμμετάσχει στις προσεχείς Ευρωεκλογές.

Αναλυτικά τα όσα ειπε:

«Κινητοποιούμαι και είμαι υποψήφια στις προσεχείς Ευρωεκλογές γιατί τα κοινωνικά ζητήματα βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της χώρας μας και της Ευρώπης», δήλωσε στον Max Fm και στο Νεολόγο, η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και συγγραφέας, Ελεωνόρα Μελέτη.

«Αποδέχθηκα την πρόταση του Πρωθυπουργού αποκλειστικά και μόνο για την ατζέντα μου που παρουσίασε και στην οποία θέλω να συνεισφέρω, μέσω πιο επίσημων φορέων και θεσμών. Για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη θέση της γυναίκας στην ευρύτερη κοινωνία», πρόσθεσε η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

Η κ. Μελέτη απάντησε δε ότι επέλεξε τη ΝΔ για τον επιπρόσθετο λόγω που έχει να κάνει με τη συνεχή προσπάθεια για σταθερότητα και ανάπτυξη στη χώρα, θεωρώντας εξάλλου πως είναι άδικο για συγκεκριμένους υποψήφιους, αλλά και για τους πολίτες που ψηφίζουν, να συγκαταλέγονται στη λίστα των… αστέρων οι οποίοι «εκλέγονται πιο εύκολα», ειδικά όταν εκείνοι έχουν θέληση, πείσμα και όραμα, όπως η ίδια.

Ακούστε εδώ όλη την συνέντευξη

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα