Πάτρα: Ενωμένοι οι έμποροι για το “Ποτέ την Κυριακή”, παρά το “πολεμικό ανακοινωθέν”

20.05.2021 / 21:42
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 15

Κι ενώ στον εμπορικό κόσμο ετοιμάζεται μία νέα κινητοποίηση προκειμένου να μην ανοίξουν ούτε αυτή την Κυριακή τα καταστήματα της Πάτρας, μια ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συνεργασίας, ήρθε για να βάλει στα χαρακώματα τους εμπόρους.

Συγκεκριμένα όπως εξηγεί σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος: «Μετά την επίθεση του υπουργού ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη στον Σύλλογο ήρθε και η σειρά της Αγωνιστικής Συνεργασίας να εκδηλώσει την αγχώδη πολεμική της απέναντι στην Διοίκηση του Συλλόγου.

Με αφορμή ενημερωτικό mail προς τα μέλη του ΔΣ σχετικά με επερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και θεωρώντας, παρά τις εξηγήσεις, ότι στάλθηκε σε όλα τα μέλη του συλλόγου προχώρησε σε πολεμικό ανακοινωθέν για συμβιβασμένη πλειοψηφία και κομματικό γραφείο!

Τα οξυμένα προβλήματα και η επίθεση που δέχονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εκπροσωπούμε δεν αντιμετωπίζονται με ανούσιες μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις. Η συ στράτευση και συνεργασία είναι ο δρόμος της αγωνιστικής διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων μας  και αποτελεσματικής συλλογικής εκπροσώπησης των συναδέλφων μας. Ο εχθρός δεν είναι εντός των τειχών.

Περιμένουμε τους συναδέλφους της Αγωνιστικής Συνεργασίας δίπλα στα μέλη της Διοίκησης και τους συναδέλφους μας την Κυριακή 23 Μάϊου στην κινητοποίηση για την Κυριακάτικη αργία και για να παρέμβουμε στα τυχόν ανοικτά καταστήματα των πολυεθνικών».

Πάντως, στον εμπορικό κόσμο είναι αποφασισμένοι να μην ανοίξουν τα μαγαζιά τους ούτε αυτή την Κυριακή, ενώ περιμένουν ότι η ανταπόκριση των μαγαζιών θα είναι και αυτή τη φορά μεγάλη.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Κυριακή πάνω από το 90% των καταστημάτων της Πάτρας δεν άνοιξαν τα μαγαζιά του, ενώ η κίνηση ήταν κάτι παραπάνω από υποτονική.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα