Πάτρα: Αναζητούν τρία άτομα που έχουν “ταράξει” την Εγλυκάδα – “Ανοίγουν” αμάξια και παίρνουν ότι βρούνε

13.03.2021 / 8:44
1301848


Μέσα σε µια νύχτα καταγράφηκαν τρεις διαρρήξεις, οι δύο στην περιοχή της Εγλυκάδας και η τρίτη στην περιοχή του Προφήτη Ηλεία. ∆ύο 24ωρα πριν, γνωστός Πατρινός επιχειρηµατίας βρήκε το όχηµά του σπασµένο
και την τσάντα του µε σηµαντικά προσωπικά και επαγγελµατικά έγγραφα και άλλα είδη (κλειδιά, γυαλιά, πορτοφόλι) να έχουν κάνει φτερά.
Το όχηµα ήταν σταθµευµένο µπροστά από την είσοδο της πολυκατοικίας που διαµένει, ωστόσο, επειδή ήταν αδιέξοδο, οι δράστες έδρασαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Αλλά και στις άλλες τρεις περιπτώσεις, οι ιδιοκτήτες των οχηµάτων βρήκαν τα οχήµατά τους παραβιασµένα και έλειπαν αντικείµενα που είχαν αφήσει στο εσωτερικό τους.
Αστυνοµικές πηγές αναφέρουν πως κατά τις νυχτερινές ώρες κυκλοφορούσε στην περιοχή της Εγλυκάδας ένα όχηµα µε τρία άτοµα που επέβαιναν σε αυτό και εκτιµάται πως βρίσκονται πίσω από τις
παραβατικές αυτές ενέργειες. Η Αστυνοµία αξιολογεί πληροφορίες και στοιχεία και αναζητά τα ίχνη των δραστών.
Ωστόσο, οι κάτοικοι της περιοχής της Εγλυκάδας ζητούν από την Αστυνοµία να εντείνει τις περιπολίες, ιδίως τις νυχτερινέςώρες καθώς φοβούνται πως η περιουσία τους θα βρεθεί στο στόχαστρο.

Πληροφορίες: Γνώμη

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα