Αχαΐα: Η Αστυνομία στο πόδια για τα κρυφά πάρτυ – Ποιες οι οδηγίες που έχουν δοθεί από την ΕΛ.ΛΑΣ

13.03.2021 / 8:33
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
astynomia

Από σήµερα θα είναι αυξηµένες οι αστυνοµικές δυνάµεις που θα βρίσκονται στις επάλξεις, ιδίως τις βραδινές ώρες του Σαββατοκύριακου, προκειµένου να µην υπάρξει παρέκκλιση της απαγόρευσης διοργάνωσης οποιαδήποτε εκδήλωσης είτε σε κατάστηµα είτε σε ιδιωτικό χώρο λόγω του κινδύνου διάδοσης της πανδηµίας.
Ο αστυνοµικός διευθυντής Αχαΐας, ταξίαρχος Γιάννης Κυριακόπουλος ανέφερε πως «έχουµε αυξήσει τις δυνάµεις µας, ιδίως τις βραδινές ώρες, για το τελευταίο Σαββατοκύριακο. Θα κάνουµε συνεχείς περιπολίες και ελέγχους στην πόλη, ενώ θα ερευνούµε άµεσα οποιαδήποτε καταγγελία για διοργάνωση πάρτι τόσο σε χώρους καταστηµάτων όσο και σε σπίτια και σε άλλους ιδιωτικούς χώρους. Μέληµά µας είναι να τηρηθεί η νοµιµότητα και να αποτραπεί ο κίνδυνος διάδοσης της πανδηµίας».
∆ιαµήνυσε, δε, πως «σε όποιες περιπτώσεις παρατηρηθεί καταστρατήγηση της νοµιµότητας θα επιβληθούν οι προβλεπόµενες αυστηρές κυρώσεις».
Αξίζει να αναφερθεί πως οι οδηγίες που έχουν δοθεί στους αστυνοµικούς αφορούν εντατικούς ελέγχους σε όλους όσοι κινούνται στους δρόµους, στο εθνικό και στο αστικό οδικό δίκτυο, έχοντας παρουσία σε κοµβικά σηµεία. Επίσης, αυστηροί θα είναι οι έλεγχοι της Αστυνοµίας και την Καθαρά ∆ευτέρα καθώς φέτος δεν θα γίνει εορτασµός των Κούλομων.

Πληροφορίες: Γνώμη

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα