Παρασκευή, 20.05.2022, 4:06 μμ

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει: “Μου είχαν προτείνει τον ρόλο του Δούκα στις Άγριες Μέλισσες αλλά αρνήθηκα”

16.01.2021 / 19:25
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
melisses-5-682x384-1

“Αυτό δεν έγινε γιατί δεν ήθελα να παίξω σε μία καθημερινή σειρά. Το να είμαι σε ένα σίριαλ 120 επεισοδίων με τρόμαξε…” ανέφερε ο Τάσος Νούσιας.

Στο ΟΚ! έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Νούσιας και μεταξύ άλλων μίλησε για το γεγονός ότι αρνήθηκε να παίξει τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες.

Πέρυσι σου είχε γίνει πρόταση για να παίξεις τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες.

Αυτό δεν έγινε γιατί δεν ήθελα να παίξω σε μία καθημερινή σειρά. Το να είμαι σε ένα σίριαλ 120 επεισοδίων με τρόμαξε και νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω γιατί έτρεχαν κι οι παραστάσεις παράλληλα. Δεν ξέρω πραγματικά πως τα καταφέρνουν οι συνάδελφοι, που κάνουν σπουδαία δουλειά και ουσιαστικά εισήγαγαν τη μυθοπλασία στη νέα εποχή. Οφείλω να πω εκ των υστέρων ζήλεψα με θετικό τρόπο και είπα «Γιατί να μην είμαι κι εγώ σε αυτήν την εξαιρετική δουλειά;». Αλλά θεωρώ ότι την ίδια στάση θα κρατούσα έτσι κι αλλιώς. Η Έξαψη είναι ένα σίριαλ που γυρίζεται με όρους εβδομαδιαίου.

Πώς σου φαίνεται ο Λεωνίδας Κακούρης σε αυτόν τον ρόλο;

Είναι πολύ ακριβής, πολύ μεστός, είναι υπέροχος. Όταν βλέπω καλλιτέχνες να έχουν δομήσει τόσο σωστά ένα ρόλο, γίνομαι θαυμαστής τους. Μου αρέσει πολύ αυτό που έχει κάνει ο Λεωνίδας αλλά και οι υπόλοιποι συνάδελφοι, από τους νεότερους μέχρι τους πιο έμπειρους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα