Παραμένει οριστικά το SMS στο 13033 τουλάχιστον μέχρι τα Φώτα

07.12.2020 / 14:43
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
13033-lockdown-sms

Με SMS στο 13033 θα πηγαίνουμε για τα χριστουγεννιάτικο ψώνια. Αυτό ανέφερε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας καθώς όπως τόνισε «θα παραμείνουν καθώς οι τομείς της οικονομίας που είναι κλειστοί παραμένουν πολλοί».

Παράλληλα, απαγορεύονται οι μετακινήσεις σε άλλους νομούς μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως για αυτές τις 4 μέρες θα «εξετάσουμε αν θα ισχύσει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ, ή θα μετατεθεί για λίγες ώρες αργότερα».

Συγκεντρωτικά, μέχρι την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2020 έως 7 το πρωί παραμένουν κλειστά τα σχολεία η εστίαση η ψυχαγωγία, τα δικαστήρια οι αθλητικές δραστηριότητες εκτός από εκείνες που έχουν εγκριθεί από την οικονομική επιτροπή όπως για παράδειγμα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Super League στο ποδόσφαιρο και της basket league στο μπάσκετ, τα χιονοδρομικά κέντρα. Επίσης παρατείνεται με την ίδια ημέρα και ώρα η απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων στη χώρα ενώ εξακολουθεί να ισχύει απαγόρευση συναθροίσεων και κυκλοφορίας τη νύχτα όπως εξακολουθούν να ισχύουν οι υφιστάμενες ρυθμίσεις για την τηλεργασία και την ατομική άσκηση έως τρία άτομα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα